Με… οδηγό το παρελθόν ο ΑΡΗΣ θέλει την πρώτη του νίκη στο Eurocup

από AllAboutARIS

Το Eurocup μπαίνει στην 2η αγωνιστική με τον ΑΡΗ Midea να φιλοξενεί την Τουρκ Τέλεκομ (20:00, AllAboutARIS TV) και την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση. Η αποστολή βέβαια δεν είναι εύκολη, μιας και η ομάδα της Άγκυρας είναι ενισχυμένη φέτος, έχοντας ένα υψηλό μπάτζετ και ένα γεμάτο ρόστερ.
Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Λαζέφσκι που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση του αλλά και τον Ντ’Μόι Χοτζ ο οποίος μόλις χθες μπήκε στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Όσον αφορά τον Ρόουλ Άλκινς που έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη, φαντάζει απίθανο να είναι στην αποστολή έχοντας συμπληρώσει 24 ώρες παραμονής στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό θα το αποφασίσει ο Γιάννης Καστρίτης, δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα.
Ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε μία νίκη όπως πέρυσι, όταν η ομάδα του είχε επικρατήσει στο Αλεξάνδρειο με 68-66, αλλά οι διαφορές του τότε, με το τώρα είναι μεγάλες, κυρίως από την πλευρά της Τουρκ Τέλεκομ.
Οι Τούρκοι που κέρδισαν στην πρεμιέρα την Λιετκαμπέλις με 72-66 δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα