Με Σχίζα η αποστολή, αλλά… βλέπουμε!

από AllAboutARIS

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό, στο «Nick Galis Hall». Πλην Σιδηροηλία, όλοι οι άλλοι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη, αν και για τον Σχίζα, όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Η σχετική ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τον Κολοσσό H Hotels, το Σάββατο 16/10 (17:00 ERTSPORTS-ERTFLIX), στο «Nick Galis Hall».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο.

Ο Σταύρος Σχίζας έβγαλε και σήμερα ένα μέρος του προγράμματος. Θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα είναι αμφίβολη. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Γιάννη Σιδηροηλία, είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X