Μπανκς: “Θα παίζω με καρδιά για τους οπαδούς μας” (vid)

από AllAboutARIS

Για το ματς με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ, ο Μπανκς δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Παλέ: “Ξέρουμε πως θα έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο ματς. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι σε κάποιους τομείς και θέλουμε να είμαστε καλύτεροι”.

Για το Super Cup: “Μας βοήθησε. Ξέρουμε τι ζητάει ο κόουτς, ξέρουμε πως έχουμε καλούς παίκτες. Αυτά τα καλά κομμάτια που έχουμε, θέλουμε να τα ενώσουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για την συνέχεια: “Πιστεύω πως σίγουρα γίναμε καλύτεροι στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε στη Ρόδο. Ξέρουμε σε ποια κομμάτια του παιχνιδιού είμαστε καλοί και ποια θέλουν βελτίωση. Ο προπονητής έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για εμάς το οποίο πρέπει να ακολουθήσουμε”.

Για την ομοιογένεια: “Εάν ο καθένας από εμάς παίξει ατομικά καλύτερα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να υπάρξει βελτίωση συνολικά στην ομάδα. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής μας, να μπούμε στο παρκέ δίνοντας την καρδιά μας για την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε σωστοί στο επιθετικό κομμάτι”.

Για τους στόχους: “Δεν μου αρέσει να θέτω ακριβώς στόχους, όμως θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι”.

Για τον κόσμο: “Ξέρουμε τι οπαδούς έχει η ομάδα και πόσο υποστηρίζει την ομάδα. Το βλέπουμε καθημερινά αυτό. Μας μιλάνε όπου κι αν πάμε, είτε όταν περπατάμε στον δρόμο είτε στο αεροδρόμιο. Πιστεύω πως είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν. Εγώ προσωπικά θα δώσω το 100% και θα παίζω με καρδιά για τους οπαδούς μας”.

Για το αυριανό ματς: “«Το κλειδί για το αυριανό παιχνίδι θα είναι το παίξουμε σκληρά, να πάρουμε όσα περισσότερα ριμπάουντ μπορούμε. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολους πόντους και να παίξουμε ενωμένοι σε άμυνα και επίθεση”.

Προτεινόμενα Άρθρα