Ξεπέρασε τον μέσο όρο σκοραρίσματος από το… 30′

από AllAboutARIS

Απέναντι στη Λιετκαμπέλις ο ΑΡΗΣ σταμάτησε στους 92 πόντους και… άλλαξε προφίλ επιθετικά σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο οποίο οι “κίτρινοι” είχαν 59 πόντους. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη “έβγαλε” το “αγκάθι” της παραγωγικότητας το οποίο είναι αλήθεια πως ταλαιπώρησε τον ΑΡΗ στα προηγούμενα πέντε επίσημα ματς, δηλαδή τα δυο για το Eurocup, τα δυο για το Super Cup και το ένα για το πρωτάθλημα.

Στην προηγούμενη πεντάδα αγώνων, ο ΑΡΗΣ είχε περάσει μια φορά τους 70 πόντους και ήταν στο ματς κόντρα στη Βενέτσια, όταν πέτυχε 75 πόντους. Ο μέσος όρος που είχαν οι “κίτρινοι” στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους ήταν 66,8 πόντοι και αυτόν τον μέσο όρο ο ΑΡΗΣ τον ξεπέρασε από το… τέλος της τρίτης περιόδου, στο ματς απέναντι στη Λιετκαμπέλις.

Στο 30′ του αγώνα κόντρα στους Λιθουανούς, οι “κίτρινοι” ήδη είχαν πετύχει 70 πόντους στο ματς, άφησαν πίσω τους τον μέσο όρο σκοραρίσματος που είχαν στα προηγούμενα επίσημα ματς και η υψηλή παραγωγικότητα χθες, αν μη τι άλλο ήταν “κλειδί” προκειμένου να “έρθει” το “διπλό”.

Προτεινόμενα Άρθρα