Οι επαφές ΑΡΗ-Νετζήπογλου και η διάθεση της ομάδας

από Γιώργος Γκάτος

Όπως είναι γνωστό όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, η οριστική συμφωνία του ΑΡΗ με τον Γιάννη Καστρίτη θα έφερνε εξελίξεις και σε αγωνιστικά θέματα.

Ισμαέλ Σανόγκο, Ελάιζα Μήτρου Λονγκ και Όμηρος Νετζήπογλου, είναι η πρώτη τριάδα παικτών που ενδιαφέρει άμεσα τον Αυτοκράτορα, όπως διαβάσατε και μέσα από το AllAboutARIS.gr

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την υπόθεση ανανέωσης του 21χρονου γκαρντ, καθώς υπάρχει ραντεβού της ομάδας με την πλευρά του παίκτη.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου, που απέκτησε σταθερό ρόλο υπό τον Γιάννη Καστρίτη (19,5 λεπτά μ.ο. σε 24 παιχνίδια), παραμένει στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Οι “Κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να διατηρήσουν τον Όμηρο Νετζήπογλου στο ρόστερ τους, όντας ένα παιδί από τα “σπλάχνα” τους, διεθνής και με αρκετά περιθώρια εξέλιξης.

Προφανώς και θα προσφερθεί στον 21χρονο ένα συμβόλαιο τουλάχιστον δύο ετών, με το οικονομικό ταβάνι της ομάδας όμως να είναι συγκεκριμένο.

Ο ΑΡΗΣ θα καθίσει στο τραπέζι για να “κλείσει” την υπόθεση, σε ένα χρονικό διάστημα που ο παίκτης εξετάζεται και από άλλες ομάδες.

Φωτορεπορτάζ: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X