Οι κρίσιμες επαφές με Καστρίτη και τα νέα δεδομένα

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να συνομιλήσει δια ζώσης με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Όλα ξεκίνησαν από τον διακανονισμό των χρημάτων που οφείλονταν στον Έλληνα τεχνικό, κάτι το οποίο ξεπεράστηκε. Το ίδιο συνέβη και με όλη την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως πλέον όλες οι συζητήσεις έχουν στραφεί στο μέλλον.

Οι δύο πλευρές συνομιλούν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης γνώριζε για όλη την εξέλιξη της διαδικασίας κατάθεσης φακέλου.

Μόνο που από χθες, η συζήτηση θα βασιστεί σε διαφορετικά δεδομένα, καθώς ο ΑΡΗΣ είναι εκτός Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας ήταν επιθυμία και του Έλληνα τεχνικού.

Παράλληλα, μένει να δούμε αν διατηρηθεί ζωντανή η ιδέα αύξησης του μπάτζετ, τώρα που η ομάδα δεν θα έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Συνεπώς, οι δύο πλευρές θα καθίσουν οριστικά στο ίδιο τραπέζι και θα επεξεργαστούν διαφορετικά δεδομένα πια, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα και καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης της ανανέωσης της συνεργασίας του ΑΡΗ με τον Γιάννη Καστρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X