Ο Ντε Σόουζα, ο Κατσίβελης και οι… δεύτερες επιθέσεις

από AllAboutARIS

Ενδιαφέροντες αριθμούς και στατιστικά που προέκυψαν από τον χθεσινό αγώνα του ΑΡΗ Midea με τον Παναθηναϊκό, παρουσίασε ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του.

Αναλυτικά:

* Ο Σίλβιο Ντε Σόουζα μπήκε στην 50άδα των ξένων ριμπάουντερ του ΑΡΗ Midea στη Stoiximan Basket League. Με τα έξι που μάζεψε στο ΟΑΚΑ, έφτασε τα 115 και «έπιασε» στην 50ή θέση της λίστας τους Σέρχιο Κερούς (2011-12) και Ζίριους Ουίλιαμς (2021-22).

Με τα έξι λάθη που έκανε ωστόσο, μπήκε στην 25άδα της σχετικής λίστας του φετινού Πρωταθλήματος. Σε αυτούς που έκαναν 6+ λάθη σε κάποιο παιχνίδι του ΑΡΗ Midea είναι ακόμη ο Ρόνι Χάρελ και ο Βασίλης Τολιόπουλος που έκαναν επίσης από έξι εκτός έδρας με την ΑΕΚ και εντός έδρας με τον Προμηθέα για τον 2ο προημιτελικό, αντίστοιχα.

*Ένα ριμπάουντ χρειαζόταν ο Δημήτρης Κατσίβελης και το πήρε, συμπληρώνοντας τα 600 στη 291η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League (2,06 μέσος όρος).

*Ο ΑΡΗΣ Midea πήρε 22 από τους 71 πόντους του μέσα από δεύτερες επιθέσεις. Σημείωσε τη 12η φετινή επίδοση 22+ πόντων από επιθετικά ριμπάουντ, έχοντας δύο από αυτές αφού «έγραψε» 23 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

Προτεινόμενα Άρθρα