Ο Χαραλαμπόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τουρκ Τέλεκομ με τον ΑΡΗ και τέθηκε εκτός δράσης για 7-8 μήνες, όπως ενημέρωσε ο τουρκικός σύλλογος το πρωί της Πέμπτης (3/10).

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους στο Αλεξάνδρειο, πέφτοντας στο παρκέ με έντονους πόνους και κρατώντας το γόνατό του. Ο Χαραλαμπόπουλος αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο με τον κόσμο του ΑΡΗ να τον χειροκροτεί.

Ο 27χρονος αθλητής θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο προσεχές διάστημα και η επιστροφή του αναμένεται μετά από 7-8 μήνες.

Η ανακοίνωση της Τουρκ Τέλεκομ:

“Ο αθλητής μας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι για το EuroCup χθες το βράδυ. Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Η επιστροφή του Βασίλη είναι προγραμματισμένη σε 7-8 μήνες. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στο παρκέ δυνατότερος”.

Προτεινόμενα Άρθρα