Πήρε την ελληνική υπηκοότητα η μητέρα του Μήτρου Λονγκ, προχωράει και του Ελάιζα

από Σταμάτης Μουρελής

Θετικά εξέλιξη σημειώθηκε στο θέμα του ελληνικού διαβατηρίου του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ μιας και η μητέρα του πήρε την ελληνική υπηκοότητα, που ήταν το πρώτο βήμα προκειμένου να μπει στην τελική του ευθεία το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να κλείσει θετικά.

Αυτό σημαίνει πως σύντομα θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα ο Ελάιζα αλλά και ο αδελφός του Ναζ, κάτι που θα σημαίνει πως θα έχει το δικαίωμα πλέον να αγωνίζεται ως Έλληνας είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα είτε σε ένα ευρωπαικό. Η οριστική διευθέτηση του ζητήματος, τοποθετείται μέσα στον Ιούνιο.

Αυτό βέβαια αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την προσπάθεια της ΚΑΕ να τον κρατήσει στο ρόστερ και την νέα σεζόν, αφού λόγω του ελληνικού διαβατηρίου θα ανέβει αυτόματα το κασέ του και μπορεί να προσελκύσει και το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων.

Ο ΑΡΗΣ βέβαια από την πρώτη στιγμή του μετέφερε την επιθυμία της συνεργασίας είτε ως Έλληνας είτε ως Καναδός, κάτι που σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του. Τώρα τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν, κάτι που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να καταθέσουν μία βελτιωμένη οικονομικά πρόταση ώστε να μπορέσουν να φτάσουν σε συμφωνία με τον Ελάιζα, με τον παίκτη να βλέπει πάντως με θετικό μάτι την αρχική προσέγγιση που έγινε.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X