Θέλει πρεμιέρα με νίκη ουσίας και ψυχολογίας!

από AllAboutARIS

Τις υποχρεώσεις του στη φετινή Stoiximan GBL αρχίζει ο ΑΡΗΣ Midea, ο οποίος μπαίνει στο πρωτάθλημα με ντέρμπι, καθώς σήμερα (5/10, 17:15, Novibet AllAboutARIS TV) υποδέχεται την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall.

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και αφενός οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να μπουν με το… δεξί στη νέα σεζόν στην Ελλάδα και αφετέρου ψάχνουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Επιπλέον ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει και την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στον Νέιτ Λαζέφσκι που συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ ο ΝτιΜόι Χοτζ, ανεβάζει ρυθμούς. Στην αποστολή θα είναι σίγουρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κιτρινόμαυρων, ο Ρόουλ Άλκινς, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο.

Όσο για την ΑΕΚ, προέρχεται από την επικράτηση κόντρα στην Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, ενώ ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Στην αποστολή βρίσκονται επτά ξένοι (Γκόλντεν, Χέιλ, Μπράις, Χαμπ, Κουζμίνσκας, Γκρέι, Αλίν). Ο Σέρβος τεχνικός θα πάρει την απόφαση για τον παίκτη που θα μείνει εκτός 12άδας λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, με τον Ναχίμ Αλίν να φαίνεται σε πρώτη φάση ως ο παίκτης που δεν θα βρίσκεται στην 12άδα, λόγω του περιορισμού στους ξένους.

Δαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου Τηγάνης και Χριστινάκης.

Προτεινόμενα Άρθρα