Πρόεδρος Παρτίζαν: «Οι Έλληνες παίρνουν 7-9 εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά, εμείς ούτε σεντ»

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς παρουσίασε μια σειρά από οικονομικά δεδομένα που αφορούν τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου, εξηγώντας πως οι Σέρβοι έχουν μηδενικά έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Η Παρτίζαν διέθεσε 16.124 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της σεζόν 2023/24, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία της EuroLeague.

Σε κάθε περίπτωση, το μπάτζετ των Σέρβων στηρίζεται εν πολλοίς στο ticketing, ήτοι στα εισιτήρια που διαθέτουν οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου που βρέθηκαν πέρσι μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, κλείνοντας τη σεζόν ως πρωταθλητές στην Αδριατική Λίγκα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς αναφέρθηκε στο κομμάτι των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Οι ελληνικές ομάδες εισπράττουν επτά, οκτώ και μερικές φορές εννιά εκατομμύρια ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Παρτίζαν δεν παίρνει ούτε… σεντ! Ούτε από την Αδριατική Λίγκα, ούτε από τη EuroLeague. Πρέπει να παλέψουμε για μια μόνιμη θέση στη EuroLeague. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, για παράδειγμα το 2025, θα είμαστε σε θέση να λάβουμε χρήματα από τα τηλεοπτικά».

Κατέληξε λέγοντας: «Η αξία της Παρτίζαν στην Αδριατική Λίγκα και τη EuroLeague είναι μεγάλη, ήμασταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και δεν πήραμε ούτε ένα σεντ του ευρώ σε αντάλλαγμα»!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X