Στου… ρόστερ τα μισά!

από Γιώργος Γκάτος

Το γεγονός ότι μπήκε ο Ιούλιος και ο ΑΡΗΣ έχει κλεισμένο το μισό του ρόστερ, είναι σίγουρα μια διαφορετική κατάσταση με βάση τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Οι “Κιτρινόμαυροι” ουσιαστικά έχουν συμπληρώσει το μισό τους ρόστερ, με δύο ανανεώσεις (Σανόγκο, Τολιόπουλος), δύο μεταγραφές (Ντε Σόουζα, Κατσίβελης), έναν παίκτη που απομένουν τα τυπικά (Περσίδης) και τον Γιώργο Φίλλιο που έχει συμβόλαιο από πέρσι.

Μάλιστα, ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Καστρίτης βρήκε και έκλεισε τη περίπτωση που ήθελε για τη φανέλα βασικού στη θέση “5”, από τα τέλη Ιουνίου.

Η εύρεση ψηλών και συγκεκριμένα στα “θέλω” του προπονητή, είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια κάθε ομάδας.

Είναι σαφές ότι ο ΑΡΗΣ σκάναρε την Ελληνική αγορά και προχώρησε σε έξυπνες κινήσεις, κρατώντας δύο παίκτες με σημαντικό ρόλο από το περσινό του rotation.

Τώρα, υπάρχουν μπροστά πέντε θέσεις ξένων για τις οποίες ο Γιάννης Καστρίτης εξετάζει αρκετές καλές περιπτώσεις, την ίδια ώρα που θα ακολουθήσουν και νέες κινήσεις στον ελληνικό κορμό.

Η απεμπλοκή από τα καλοκαίρια πολλών και σκληρών ban φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν, με τον ΑΡΗ να χτίζει με μεθοδικότητα τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα