Σχίζας: “Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα παρά την ήττα”

από AllAboutARIS

Απογοητευμένος αλλά και συνάμα αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο Σταύρος Σχίζας, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΑΡΗ από τη Γουλβς

Για το τελικό αποτέλεσμα και την εικόνα του ΑΡΗ: “Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάναμε πολλά τακτικά λάθη. Τα δουλέψαμε στις προπονήσεις αλλά δεν βγήκαν. Κάποια λάθη όμως διορθώνονται εύκολα. Η συνέχεια θα είναι θετική για αυτό το γκρουπ”.

Για τη διαιτησία: “Δεν θέλω… Η διαιτησία ίσως ήταν αυστηρή αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε. Το χρειαζόμαστε”.

Για τη Γουλβς και τα θετικά που κρατάει ο ΑΡΗΣ: “Είναι μία καλή ομάδα αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας. Προσπαθούμε να βάλουμε τους… νέους στο κλίμα, να τους εξηγήσουμε τι γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση και σε βάθος χρόνου θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι”.

 

“”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X