Το BCL ρωτάει και ανησυχεί…

από AllAboutARIS

Η παρουσία του ΑΡΗ Midea στην τετράδα του πρωταθλήματος, του δίνει ουσιαστικά το δικαίωμα να επιλέξει ο ίδιος σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, σε αντίθεση με πέρυσι όπου ουσιαστικά είχαν «κλείσει» οι θέσεις για το Basketball Champions League και αναγκαστικά δήλωσε στο Eurocup, αφού η διοργάνωση της FIBA δεν μπήκε καν… στην λογική να συζητήσει το ενδεχόμενο wild card στους ομίλους.
Τώρα όμως η κατάσταση έχει αλλάξει και πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του BCL ρωτάνε και ανησυχούν… σε ποια διοργάνωση θα παίξουν οι «κίτρινοι». Κι αυτό φυσικά γιατί αντιλαμβάνονται το μέγεθος του ΑΡΗ, την άνοδο που έφερε η παρουσία της ομάδας του EuroCup και σαφέστατα θα ήθελαν μία ομάδα με γεμάτο γήπεδο, σε αντίθεση με αυτές που είχαν με τους 200 φιλάθλους.
Έτσι προσπαθούν να ενημερωθούν για τις προθέσεις των ανθρώπων του ΑΡΗ, με την ελπίδα να επιλέξουν το BCL. Βέβαια οι «κίτρινοι» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ευρωπαϊκή χρονιά και την παρουσία στο Eurocup, όπου θέλουν να συνεχίσουν και φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα