Άνοιξε την εγγυητική η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το βάρος σε ban και αγωνιστικό σχεδιασμό

από Αντώνης Γκάτζιος

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ άνοιξε χθες (30/6) την εγγυητική επιστολή των 88.000 ευρώ ώστε να είναι συνεπής στο θέμα του πιστοποιητικού συμμετοχής στη νέα Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι” συγκέντρωσαν τα απαιτούμενα χρήματα, κάτι που δεν ήταν εύκολο σε μία περίοδο χωρίς αγώνες και έσοδα και άνοιξαν την εγγυητική επιστολή, η οποία είναι απαραίτητη για την αδειοδότηση. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του ΕΣΑΚΕ επικοινώνησαν με την τράπεζα στην οποία κατατέθηκαν τα χρήματα και επιβεβαίωσαν τη σχετική κατάθεση.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έστειλαν και κάποιες συμφωνίες και φετινά μέλη της ομάδας που εκκρεμούσαν και πλέον μένει να αποφανθεί η επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για το πιστοποιητικό συμμετοχής, όπως φυσικά και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο ΑΡΗΣ θα ρίξει το βάρος στην προσπάθεια για την άρση των ban και την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού, δύο θέματα που είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Κι αυτό επειδή πρέπει να είναι γνωστό αν και πότε μπορούν να λυθούν τα ban για να γνωρίζουν άπαντες αν ο ΑΡΗΣ θα βγει στην αγορά χωρίς περιορισμούς, ή αν θα πορευτεί για ακόμα μία χρονιά όπως πέρυσι.

Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού δεν πρέπει να λησμονείται ότι την επόμενη χρονιά οι ομάδες θα ενισχυθούν με ποσό περί των 500.000 από το Στοίχημα και οι ΚΑΕ θα το “ρίξουν” στο μπάτζετ. Κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες της Basket League αναμένονται πιο δυνατές την επόμενη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X