Άραγε ο κ. Λιόλιος θα στείλει… σπίτι του κάποιον από τους τραγικούς διαιτητές του αγώνα;

από AllAboutARIS

Για έναν ακόμη αγώνα είδαμε «ρεσιτάλ» τραγικής διαιτησίας σε βάρος του ΑΡΗ, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους κ.κ. Φούφη, Ζαχαρή και Σκάλτση που ήταν οι «άρχοντες» της αναμέτρησης με τον Προμηθέα. Τρεις διαιτητές οι οποίοι έχασαν τον έλεγχο του αγώνα, βλέποντας μόνο «κίτρινα» φάουλ και παραβάσεις, αποβάλλοντας ακόμα και τον φροντιστή του ΑΡΗ, Γιάννη Νικητάκη. Ίσως αν μπορούσαν να είχαν αποβάλλει και φιλάθλους…

Οι τρεις συγκεκριμένα διαιτητές από το πρώτο δεκάλεπτο μας έδειξαν τι μας περιμένει, όταν άρχισαν να χρεώνουν με φάουλ βασικούς παίκτες του ΑΡΗ όπως ο Τζούστον και ο Κώττας. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στην δεύτερη περίοδο με τον Κάουαν να μπαίνει στο… στόχαστρο, την ίδια ώρα όπου από τον Προμηθέα η άμυνα με κάθε τρόπο ήταν απλά κάτι φυσιολογικό.  Επίσης ο Καστρίτης χρεώθηκε με την… καθιερωμένη τεχνική ποινή, όπως και ο πάγκος του ΑΡΗ.

Αλλά το «σόου» ξεκίνησε στην τρίτη περίοδο εκεί όπου «είδαν» αντιαθλητικό φάουλ στον Πουλιανίτη ο οποίος με το σώμα απλά προσπάθησε να κόψει μία επίθεση του Προμηθέα. Βέβαια το αποκορύφωμα ήταν στην τέταρτη περίοδο όπου αρχικά χρέωσαν με πέμπτο φάουλ τον Κάουαν, ο οποίος παρά την αστοχία του ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του ΑΡΗ. Αλλά δεν έφτανε αυτό, έπρεπε να αποβάλλουν και τον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος χρεώθηκε με τεχνική ποινή γιατί το μισό… πόδι του πάτησε στο παρκέ, την ώρα που από την άλλη πλευρά ο Ηλίας Ζούρος ουκ ολίγες φορές είχε μπει στο γήπεδο.

Οι διαιτητές έφτασαν μέχρι το σημείο να αποβάλλουν τον φροντιστή του ΑΡΗ, Γιάννη Νικητάκη, με τους «κίτρινους»  να έχουν πέντε ομαδικά από το 35ο λεπτό έναντι μόλις δύο του Προμηθέα.  Βέβαια ο ΑΡΗΣ τους εξέθεσε με την νίκη του.

Άραγε ο κ. Λιόλιος ο οποίος πριν αναλάβει την Ομοσπονδία έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις για την διαιτησία, θα στείλει… σπίτι του κάποιον από τους συγκεκριμένους τραγικούς διαιτητές;

Αναμένουμε…

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα