Έδειξε καλή εικόνα παρά τις ελλείψεις

από AllAboutARIS

Μπορεί οι νίκες να μην μετρούν στην περίοδο προετοιμασίας μιας ομάδας, όμως ο ΑΡΗΣ έδειξε καλή εικόνα κόντρα σε Πέλιστερ, ΜΖΤ και Ηρακλή.

Μια σημαντική παράμετρος, είναι μάλιστα ότι αγωνίστηκε χωρίς τρία κομμάτια από το rotation του, όπως το έχει διαμορφώσει ο Γιάννης Καστρίτης.

Συγκεκριμένα, ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε στα φιλικά προετοιμασίας δίχως να έχει “κλείσει” το ρόστερ του και συγκεκριμένα χωρίς τον Αμερικανό σέντερ που θέλει να εντάξει στο ρόστερ ο Έλληνας τεχνικός.

Την ίδια στιγμή, απουσίαζαν με τραυματισμούς, οι Σταύρος Σχίζας και Στέλιος Πουλιανίτης. Ο πρώτος είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο rotation της ομάδας, όντας ο πιο έμπειρος αλλά και ο αρχηγός, που θα δίνει σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο.

Από την άλλη, ο Έλληνας γκαρντ ουσιαστικά είναι ο αναπληρωματικός “άσσος” των “Κιτρινόμαυρων” που θα δίνει ανάσες στον Άντονι Κάουαν Τζούνιορ.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αποκτά μεγαλύτερη σημασία η καλή εικόνα της ομάδας, αφού ο Γιάννης Καστρίτης είχε να διαχειριστεί ένα ρόστερ 9 παίκτών, δίνοντας αρκετό χρόνο στους μικρότερους.

Όταν ο ΑΡΗΣ έχει πλήρες ρόστερ, με τον ξένο που θα αποκτηθεί για τη θέση “5” αλλά και με την επιστροφή των δύο Ελλήνων αθλητών στις προπονήσεις, οι “Κιτρινόμαυροι” θα βελτιώσουν κι άλλο την εικόνα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα