Έδωσαν τα χέρια, ΑΡΗΣ και Σανόγκο!

Προβάρει τα “Κιτρινόμαυρα” για δεύτερη σεζόν ο Ίσμαελ Σανόγκο!

Ο Ιβοριανός φόργουορντ έφτασε σε προφορική συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ και τη σεζόν 2023-24.

Ο Ίσμαελ Σανόγκο ήταν ο μόνος ξένος της περσινής σεζόν που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει ατομικές προπονήσεις ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πάρει μέρος με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο ίδιος είχε θετική άποψη για να συνεχίσει τη καριέρα του με τη φανέλα του Αυτοκράτορα πολύ πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Το γεγονός πως ο Γιάννης Καστρίτης παρέμεινε στο “τιμόνι” των “Κιτρινόμαυρων” ήταν η κίνηση που σφράγισε την ανανέωση της συνεργασίας του Ιβοριανού με τον ΑΡΗ.

Μάλιστα, η επικοινωνία των δύο πλευρών τη Πέμπτη ήταν προάγγελος εξελίξεων, αφού οι δύο πλευρές έμοιαζαν όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα να περιμένουν τα τυπικά.

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά (Pic)
Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν τα εργομετρικά (Pic)
Επόμενο άρθρο ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Πέρασαν (κιόλας) πέντε χρόνια, κι όμως ακόμα μοιάζει με ψέμα…» (pic)
ΚΑΕ ΑΡΗΣ: «Πέρασαν (κιόλας) πέντε χρόνια, κι όμως ακόμα μοιάζει με ψέμα…» (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News