Έκλεισε παίκτη ο Προμηθέας Πάτρας

Στην Πάτρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αϊζέια Ρις (28 ετών, 1.96 μέτρα), ο οποίος έδωσε τα χέρια και συμφώνησε με τον Προμηθέα για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ άρχισε την καριέρα του από τους Γκόλντεν Γκρίφινς του NCAA και ακολούθησε η θητεία του στους Σάντα Κρουζ Γουόριορς (θυγατρική ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στη G League) και στους Γκελφ Νάιτθοκς του Καναδά. Πέρασε για πρώτη φορά την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τους Λόντον Λάιονς το 2021, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 23 ματς σε πρωτάθλημα, προκριματικά BCL και FIBA Europe Cup.

Ο Ρις επέστρεψε στον Καναδά για τους Μπράμπτον Μπάτζερς, εκεί όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021/22. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στη Ρωσία με τη Σαμάρα (2022/23) και την Πάρμα (2022/23-2023/24), με τον 28χρονο παίκτη να αρχίζει την τρέχουσα σεζόν στην τουρκική Μαρκεζεφέντι (2 παιχνίδια). Σε 38 αναμετρήσεις με την Πάρμα μέτρησε 15.1 πόντους, 2/9 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ ανά 31.4 λεπτά κατά μέσο όρο. Με αυτόν τον τρόπο, οι Πατρινοί καλύπτουν και το κενό που είχε δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Ντάριους Πέρι.

Απίστευτη τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός ο 15χρονος οδηγός Ι.Χ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Απίστευτη τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός ο 15χρονος οδηγός Ι.Χ (vid)
Επόμενο άρθρο Ο Μουρίνιο διέψευσε ότι παίρνει τον Ρονάλντο στην Φενέρμπαχτσε
Ο Μουρίνιο διέψευσε ότι παίρνει τον Ρονάλντο στην Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News