Ένα γήπεδο… κόσμημα!

Τα ντέρμπι και πόσο μάλλον τα τοπικά, πολλές φορές δυστυχώς ξεφεύγουν από τα αθλητικά πλαίσια και απασχολούν τη κοινωνία για διαφορετικούς αρνητικούς λόγους.

Χθες όμως, το “Nick Galis Hall” στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα, παρέδωσε εικόνες που ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη και τον κόσμο.

Για περίπου τρεις ώρες, οι φίλοι του ΑΡΗ που κατέκλυσαν το γήπεδο τους, στήριξαν την ομάδα τους με τη φωνή τους και με συνθήματα, περιορίζοντας στο ελαχίστο οτιδήποτε αρνητικό.

Και αυτό συμβαίνει για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, με τον κόσμο να γίνεται ο 6ος παίκτης… κυριολεκτικά.

Με αυτή τη στήριξη θα πορευτεί ο ΑΡΗΣ που μπροστά σε 6 χιλιάδες κόσμο που τραγουδάει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, παίρνει απίστευτη αγωνιστική ώθηση.

Στο δικαστήριο και οι γονείς του Άλκη Καμπανού – Πατέρας Άλκη: “Έχω αντοχές…” (vids)
Προηγούμενο άρθρο Στο δικαστήριο και οι γονείς του Άλκη Καμπανού – Πατέρας Άλκη: “Έχω αντοχές…” (vids)
Επόμενο άρθρο Κούγιας: “Οι οικογένειες των θυμάτων φοβούνται” (vid)
Κούγιας: “Οι οικογένειες των θυμάτων φοβούνται” (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News