Ένα ρόστερ που σουτάρει…

από Γιώργος Γκάτος

Με την άφιξη του Τρέι Γούντμπερι και με τον Τζειμς Μπανκς να πατάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, το ρόστερ του ΑΡΗ Midea έχει κλείσει σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει.

Πλέον έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα -έστω στα χαρτιά, γιατί ακόμα δεν έχουμε παρακολουθήσει μια σειρά από αγώνες ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.

Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ο ΑΡΗΣ Midea πρόσθεσε αρκετούς επιθετικούς πόλους στη περιφέρεια του. Τη περσινή σεζόν, μετά τους Τολιόπουλο και Γκάλινατ, υπήρχε μεγάλος προβληματισμός για το σκοράρισμα από την περιφέρεια.

Έτσι όπως έχει χτιστεί η ομάδα φέτος, υπάρχουν αρκετοί παίκτες από το «1» ως το «4» που τα περασμένα χρόνια έδειξαν ότι μπορούν να σκοράρουν με συνέπεια. Και μάλιστα με το τρίποντο τους σε πρώτο πλάνο.

Τολιόπουλος, Χοτζ, Νόλεϊ, Μαντζούκας, Λαζέφσκι και δευτερευόντως Ντε Τζούλιους, Γούντμπερι, Μποχωρίδης μπορούν να απειλήσουν με συνέπεια από την περιφέρεια.

Αυτό φυσικά μένει να φανεί και στο παρκέ, αλλά σε πρώτη φάση το ρόστερ που δημιουργήθηκε είναι προσηλωμένο στην επιθετική άμυνα και το τρίποντο.

Προτεινόμενα Άρθρα