Έντονο ενδιαφέρον και… ανυπομονησία από τον κόσμο για τα διαρκείας

από ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΛΙΑΣ

Η οριστικοποίηση της συμμετοχής του ΑΡΗ στο Eurocup της νέας σεζόν, “ανοίγει” τον δρόμο για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας. Προτού αυτά “βγουν” στον… αέρα, ήδη υπάρχουν θετικότατες ενδείξεις από πλευράς φίλων των “κιτρίνων” σχετικά με την διάθεση να προμηθευτούν κάρτες εισόδου της περιόδου 2024/25.

Στην ΚΑΕ έχουν γίνει αποδεκτές… πολλών ερωτήσεων και μεγάλου ενδιαφέροντος σχετικά με τα διαρκείας, με ουκ ολίγους φίλους του ΑΡΗ να “βγάζουν”… ανυπομονησία για το πότε θα κυκλοφορήσουν (αυτό το θέμα “δουλεύεται” από την ΚΑΕ για να διατεθούν τα διαρκείας το συντομότερο δυνατό) οι κάρτες εισόδου. Είναι γεγονός πως από την περασμένη εβδομάδα, μετά την είδηση πως ο Βασίλης Τολιόπουλος θα παραμείνει στους “κίτρινους” (σ.σ. κάτι που επισημοποιήθηκε την Τρίτη), στον ΑΡΗ έχουν λάβει πολλά μηνύματα στήριξης από πλήθος κόσμου που δείχνει πολύ “ζεστός” προκειμένου να αγοράσει διαρκείας ενός όψει της νέας σεζόν και αυτά τα μηνύματα συνεχίστηκαν -από χθες- μετά την οριστικοποίηση συμμετοχής στο Eurocup.

Tα ξεκάθαρα βήματα προόδου του ΑΡΗ σε αρκετούς τομείς (οικονομικά και αγωνιστικά) καθώς και η πολύ καλή περσινή σεζόν, είναι φανερό ότι έχoυν δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στις τάξεις του κόσμου και μένει αυτή να μετουσιωθεί σε έμπρακτη στήριξη, με μαζική αγορά διάρκειας, αμέσως μετά την κυκλοφορία τους. Γενικότερα, υπάρχει αισιοδοξία για διάθεση ενός ικανοποιητικού αριθμού διάρκειας -μεγαλύτερου, φυσικά, από πέρυσι- έπειτα από τα τελευταία ενθαρρυντικά μηνύματα που “έρχονται” από πλευράς φιλάθλων του “Αυτοκράτορα”.

Προτεινόμενα Άρθρα