Ακαδημία Μπάσκετ: Έτοιμος ο ΑΡΗΣ για τη Β’ φάση του U18 Rising Stars

από AllAboutARIS

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στη δεύτερη φάση του τουρνουά U18 Rising Stars, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είναι η ομάδα Μπάσκετ Εφήβων του ΑΡΗ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το τουρνουά U18 Rising Stars, το οποίο έδωσε βήμα και αγωνιστική δράση στα νέα παιδιά σε μια δύσκολη εποχή εξαιτίας του κορονοϊού επιστρέφει για τη Β’ Φάση το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστούν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΔΕΚΑ, Περιστέρι, Ολυμπιακός. Προμηθέας Πάτρας, Δούκας και Άρης.

Η πρώτη φάση έφερε στην κορυφή της κατάταξης χωρίς ήττα στο παθητικό τους το Περιστέρι και τη ΔΕΚΑ που βρίσκονται στο 3-0 και έχουν από έξι βαθμούς. Στους αγώνες που έγιναν στο ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι νίκησε τον Δούκα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ στον Εύοσμο η ΔΕΚΑ επικράτησε του Άρη, του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα Πάτρας.

Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πάτρας έχουν ρεκόρ 2-1, ένα βήμα πιο πίσω με 1-2 βρίσκονται Άρης και Εκπαιδευτήρια Δούκα, ενώ χωρίς νίκη είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός».

*Όπως και στην Α’ Φάση οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ και θα υπάρχουν live στατιστικά όλων αναμετρήσεων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X