Ακαδημία Μπάσκετ: Το Kritsimis Jewellery επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

από AllAboutARIS

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία Kritsimis Jewellery, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη φετινή σεζόν.

Το Kritsimis Jewellery είναι μία εταιρία με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του χρυσού κοσμήματος. Η ιστορία του ονόματος ξεκινά το 1965, όταν ο Γεώργιος Κριτσίμης κατάλαβε το πάθος του για τη δημιουργία κοσμημάτων δουλεύοντας σε εργαστήρια υψηλής κοσμηματοποιίας.

Το 1975 δημιουργεί το πρώτο του εργαστήριο δίπλα στην αρχαία αγορά της Θεσσαλονίκης. Το 1996 έκανε το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη καινοτόμα μονάδα στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης σε μια έκταση 1,2 στρεμμάτων. Από εκεί κατάφερε να εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση με ανοδική πορεία με προτεραιότητα πάντα τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος. Το 2009 γεννήθηκε η ιδέα του KRITSIMIS JEWELLERY.

Η δεύτερη γενιά, ο Κριτσίμης Ευάγγελος, ανέλαβε με σεβασμό, το «τιμόνι» της επιχείρησης και δημιούργησε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Άνω Τούμπα, Γρ. Λαμπράκη 190. Με γνώμονα την ανάγκη της εποχής του internet, τα αδέρφια της οικογένειας θέλησαν να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δημιούργησαν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr.

Το 2014 το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr εξελίσσεται περαιτέρω και ανοίγει το showroom Kritsimis στην Αθήνα, στο Νέο Ψυχικό, Λ.Κηφισίας 162. Ανοιχτοί σε ο,τιδήποτε καινούριο και πρωτοποριακό και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα το kritsimis.gr προσπαθεί να υπηρετεί τις σύγχρονες τάσεις του κοσμήματος παίρνοντας δύναμη από το παρελθόν και νεανική αισιοδοξία για το μέλλον, γιατί υπηρετούμε αυτό που γνωρίζουμε καλά επί σειρά ετών, το κόσμημα και την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές.

Θεσσαλονίκη: Γρ. Λαμπάκη 190, Άνω Τούμπα, 2310928414

Αθήνα: Λ. Κηφισιάς 162, Νέο Ψυχικό, 2106710200

eshop: www.kritsimis.gr

Προτεινόμενα Άρθρα