Αμετακίνητος ο Χάρντεν: «Η σχέση μου με τον Μόρεϊ δεν διορθώνεται – Ήθελα να αποσυρθώ στους Σίξερς»

από AllAboutARIS

Με το τζάμπολ του NBA να πλησιάζει (25 Οκτωβρίου), το σίριαλ με τον Τζέιμς Χάρντεν δεν λέει να λάβει τέλος.
Ο «μούσιας» έχει καταστήσει σαφές εδώ και καιρό πως δεν θέλει να παραμείνει στους Σίξερς και απαίτησε ανταλλαγή για τους Κλίπερς, κάνοντας opt-in στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ωστόσο, ακόμα η κίνηση αυτή δεν έχει ευοδωθεί, κάτι που «ράγισε» ακόμα περισσότερο το «γυαλί» στις σχέσεις του με τον σύλλογο της Πενσιλβάνια, και κυρίως τον GM της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, τον οποίο αποκάλεσε «ψεύτη».
Ο 34χρονος, μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με τα όσα είπε. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, επανέλαβε γι’ ακόμη μία φορά πως οι σχέσεις του με τους Σίξερς και κυρίως τον Μόρεϊ δεν μπορούν να διορθωθούν, ενώ τόνισε πως πριν συμβούν όλα αυτά ήθελε να αποσυρθεί με τη φανέλα της ομάδας.
«Η σχέση μας δεν διορθώνεται. Έτσι είναι η ζωή, όταν χάνεις την εμπιστοσύνη σου σε κάποιον, είναι σαν να βρίσκεσαι σε έναν γάμο. Ήθελα να αποσυρθώ ως παίκτης των Σίξερς, όμως το front office δεν είχε αυτό το ενδεχόμενο στα μελλοντικά του πλάνα», είπε συγκεκριμένα ο πρώην MVP του NBA.

Προτεινόμενα Άρθρα