Ανάσες και… φιλικά!

από Γιώργος Γκάτος

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea επέστρεψε χθες το απόγευμα από την εβδομαδιαία παραμονή της στο Καρπενήσι, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι παίκτες θα πάρουν σήμερα ανάσες και θα επιστρέψουν σταδιακά από αύριο στο παρκέ, καθώς βρισκόμαστε σχεδόν 30 ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν, με το παιχνίδι στην έδρα της Βενέτσια.

Μετά τη σημαντική δουλειά στη φυσική κατάσταση, θα αρχίσει να μπαίνει στο παιχνίδι όλο και περισσότερο η τακτική, η οποία ασφαλώς θα δουλεύεται και μέσα από τα φιλικά.

Ο ΑΡΗΣ Midea μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα πρόγραμμα φιλικών, αλλά έχει προγραμματίσει φιλικά τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα. Ο μεγάλος προβληματισμός παραμένει σχετικά με το αν θα διεξαχθεί το τουρνουά στο Ισραήλ, με τις Χάποελ, Βιλερμπάν και Ρίτας, το οποίο αυτή τη στιγμή μοιάζει… στον αέρα για ευνόητους λόγους ασφαλείας.

Καθαρά αγωνιστικά, θα είναι σημαντικό πλήγμα για τον ΑΡΗ Midea, γιατί δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθούν φιλικά τέτοιου επιπέδου τη τελευταία στιγμή.

Προτεινόμενα Άρθρα