Ανακοινώθηκε η διάλυση της Προμετέι

Η Προμετέι, η οποία έφτασε στα ημιτελικά του EuroCup τη σεζόν 2022-2023 και πέρσι αντιμετώπισε/απέκλεισε τον ΑΡΗ σε νοκ άουτ άγωνα στη Ρίγα της Λετονίας, διαλύθηκε, μετά από το απόφαση που έλαβε ο ιδιοκτήτης της, Βολοντιμίρ Ντουμπίνσκι.

Αιτία, όπως αναφέρει ο ίδιος, οι έρευνες που έγιναν από την ουκρανική αστυνομία σε εταιρίες που έχει στην κατοχή του ο Ντουμπίνσκι, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να κάνει λόγο για «πιέσεις από τις αστυνομικές αρχές».

Η Προμετέι έχει αποχωρήσει από την Ουκρανία λόγω του πολέμου και κατά τη διάρκεια του πολέμου έχει χάσει αρκετούς χορηγούς, με τον Ντουμπίνσκι να είναι ο μοναδικός της χρηματοδότης.

Ένα 24ώρο νωρίτερα είχε ανακοινώσει το «λουκέτο» και στις δύο ομάδες βόλεϊ του συλλόγου, ανδρών και γυναικών.

Ήδη η ομάδα έχει αποχωρήσει από τη Λετονία, ενώ και οι 15 παίκτες του ρόστερ είναι πλέον ελεύθεροι να αναζητήσουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Πυρκαγιά στην Αττική: Πιο πιθανό σενάριο το βραχυκύκλωμα σε καλώδια
Προηγούμενο άρθρο Πυρκαγιά στην Αττική: Πιο πιθανό σενάριο το βραχυκύκλωμα σε καλώδια
Επόμενο άρθρο Εξαρθρώθηκε διεθνική εγκληματική οργάνωση – Διακινούσαν ναρκωτικά μέσω της Ελλάδας
Εξαρθρώθηκε διεθνική εγκληματική οργάνωση – Διακινούσαν ναρκωτικά μέσω της Ελλάδας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News