Ανατροπή και νίκη για ΑΕΚ με Ρέτζιο Εμίλια

από AllAboutARIS

Αλώβητη βγήκε από το παιχνίδι ζωής ή θανάτου με τη Ρέτζιο Εμίλια η ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 68-59 και παραμένοντας ολοζώντανη στη κυνήγι της πρόκρισης από τον δεύτερο όμιλο του φετινού Basketball Champions League!

Πλέον, η ΑΕΚ θέλει νίκη στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την Καρσίγιακα (21/12, 19:30) για να πάρει και την πρόκριση στα play-in της διοργάνωσης ως δεύτερη από τον όμιλο, η ομάδα του Ηλία Κανζτούρη μπορεί να προκριθεί ακόμα και σε περίπτωση που ηττηθεί από τους Τούρκους στην τελευταία αγωνιστική, αρκεί η σίγουρα πρώτη, Βόννη, να επικρατήσει της Ρέτζιο Εμίλια. Πρακτικά, η ΑΕΚ θα αποκλειστεί μόνο αν ηττηθεί από την Καρσίγιακα και παράλληλα η Ρέτζιο Εμίλια νικήσει την βαθμολογικά αδιάφορη Βόννη.

Κορυφαίοι για την ΑΕΚ οι Μίτσελ (16π), Γουίλιαμς (15π.) και Μάντσεν (10π), ενώ για τους Ιταλούς ξεχώρισαν οι Χόπκινς (13π, 7 ριμπ.), Τσιντσιαρίνι (11π, 9 ασίστ) και Άνιμ (11π.).

Η έναρξη της αναμέτρησης καθυστέρησε για 15 λεπτά, αφού προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν μερίδα φίλων της Ένωσης επιτέθηκαν στους περίπου 100 φίλους της Ρέτζιο Εμίλια που βρέθηκαν στα Άνω Λιόσια.

 






 

Προτεινόμενα Άρθρα