Αντετοκούνμπο: «Δεν νιώθω ότι απολαμβάνουμε το παιχνίδι»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την ήττα των Μπακς από τους Μπουλς αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον, αλλά και στη συνέχεια της σειράς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Greek Freak»:

«Είδα ότι πήγαινε προς το αγαπημένο του σημείο για να σουτάρει, αλλά γλίστρησε. Πάσαρε όμως στον Λόπεζ που σκόραρε. Μετά ήταν στο παρκέ. Περίμενα να σηκωθεί, αλλά έβλεπες ότι κούτσαινε. Σκέφτεσαι τότε πως «ελπίζω να μην έχει πρόβλημα». Μετά ζήτησε αλλαγή και ξέρεις ότι κάτι τον ενοχλούσε, επειδή δεν φεύγει από το παιχνίδι αν δεν έχει κάτι. Περιμένουμε την μαγνητική για να δούμε. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και την δουλειά που έχουμε. Προφανώς ο Κρις είναι από τους καλύτερους παίκτες μας και θα είναι τεράστια απώλεια, αλλά ελπίζω κάποια παιδιά να βγουν μπροστά και να μην έχει κάτι σοβαρό ο Μίντλετον για να επιστρέψει.

Είναι δύσκολο. Ξέρω το συναίσθημα. Δεν θες να μιλήσεις σε κανέναν, γιατί περιμένεις το χειρότερο, ελπίζοντας για το καλύτερο. Ξέρει ότι είμαστε στο πλευρό του και δεν χρειάζεται να πω κάτι στα ΜΜΕ. Είναι αδελφός μου και ξέρει ότι τον σκέφτομαι και τον χρειαζόμαστε».

Προτεινόμενα Άρθρα