Αντετοκούνμπο: “Πιστεύω πως είμαι καλός σουτέρ, έχω αυτοπεποίθηση”

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χιούστον Ρόκετς.

«Προσπαθώ να μην συγκεντρώνομαι στο αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελα και δε μιλάω μόνο για τους πόντους. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα, μετακινήσαμε την μπάλα στην επίθεση, πήραμε πόντους στο transition. Ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν για άλλη μία φορά φοβερός, ο Χόλιντεϊ στην οργάνωση το ίδιο. Πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ότι ο Μπουντελχόζερ τον χαρακτήρισε πολύ καλό σουτέρ: «Είναι ένα κοπλιμέντο από τον κόουτς. Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, όλη τη ζωή μου. Πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός σουτέρ. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, δουλεύω την τεχνική μου. Αν η μπάλα δεν μπει είμαι εντάξει, αν μπει είναι τέλεια. Προσπαθώ να σουτάρω όσο χρειάζεται με αυτοπεποίθηση».

 

Fuel Pass 3: Το σχέδιο για νέα επιδότηση τριών μηνών σε βενζίνη και πετρέλαιο (vid)
Προηγούμενο άρθρο Fuel Pass 3: Το σχέδιο για νέα επιδότηση τριών μηνών σε βενζίνη και πετρέλαιο (vid)
Επόμενο άρθρο Ικάρντι: Άφησε την Γαλατάσαραϊ και έφυγε για… Αργεντινή μετά το βίντεο κλιπ της Γουάντα Νάρα
Ικάρντι: Άφησε την Γαλατάσαραϊ και έφυγε για… Αργεντινή μετά το βίντεο κλιπ της Γουάντα Νάρα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News