“Αποκαλυπτήρια” με νοκ-άουτ αναμέτρηση

από Γιώργος Γκάτος

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έφερε εις πέρας την άρση των ban στο… παρά ένα και ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει μαζί του στη Λάρισα (17:00 – AllAboutARIS Live) όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές του.

Οι “Κιτρινόμαυροι” προέρχονται από τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά κεκλεισμένων των θυρών, που άφησαν καλές εντυπώσεις στον προπονητή τους. Σήμερα θα γίνουν ουσιαστικά τα “αποκαλυπτήρια” για το ευρύ κοινό, με το παιχνίδι να μεταδίδεται από το κανάλι της ομάδας της Λάρισας στο Youtube.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος παραμένει παροπλισμένος από την θλάση που τον ταλαιπωρεί. Αντίθετα, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, επέστρεψε ο Στέλιος Πουλιανίτης που αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά, στην 3η επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΑΡΗ που θα ταξιδέψει στην Λάρισα:

Τζούστον, Κάουαν JR, Σιδηροηλίας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Γουίλιαμς, Χάνλαν, Κώττας, Λαμπρόπουλος, Καραγιάννης

Απέναντι τους, θα συναντήσουν μια ομάδα με εξίσου αρκετές προσθήκες, την οποία καθοδηγεί ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Η ομάδα της Λάρισας έχασε όλα τα βασικά “γρανάζια” της περασμένης σεζόν και προχώρησε σε μια ενδεκάδα προσθηκών: Σπυρόπουλος, Σαχπατζίδης, Καράμπελας, Βησσαρίου, Τσαϊρέλης, Ζάρας, Θρετ, Κρουμπάλι, Φόρτσουν, Χάντσον, Σπαν.

Γήπεδο: Κλειστό Νεάπολης

Μετάδοση: Στο Youtube κανάλι της ΚΑΕ Λάρισας, AllAboutARIS Live, Libero 107,4

Διαιτητές: Μάνος, Κάρδαρης, Ξενικάκης

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X