Αποκαλυπτικός Αρβανίτης στο ALLABOUTARIS TV για νέο γήπεδο, ΚΑΕ, Παλέ και ΑΣ (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS TV όπου πήρε θέση για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τους “Κιτρινόμαυρους:

Για την ανοδική πορεία των τμημάτων του ΑΡΗ:

“Ήταν δεδομένο ότι θα γίνει αυτό. Μπήκαμε με μεράκι και όρεξη να δουλέψουμε και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα ήταν πολύ καλύτερα, αν δεν είχαμε την πανδημία και τα προβλήματα που δημιούργησε. Μέσα από τις δυσκολίες, ο ΑΣ ΑΡΗΣ επανέρχεται στον ρόλο και το status που πρέπει να έχει ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης.

Έχουμε μπροστά μας δρόμο, όρεξη και πολύ δουλειά για να καταφέρουμε τους στόχους μας. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να πρωταγωνιστεί, να είναι σοβαρός και αξιοπρεπής και να μειώσει τα χρέη, τα οποία μειώνονται.”

Αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του ΑΡΗ. Να συμμετέχει σε -όσο των δυνατών- περισσότερα τμήματα μπορεί, γιατί εκεί φαίνεται και το μεγαλείο μιας ομάδας. Ο ΑΡΗΣ είναι ένας πολυαθλητικός σύλλογος. Σιγά-σιγά, τα οργανώνουμε και τα ανεβάζουμε προς τα πάνω. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό, ώστε να έχουμε παρουσία εκεί που πάντα ήταν ο ΑΡΗΣ και να έχουμε στραμμένα τα ΜΜΕ στα τμήματα μας”

Για την αλλαγή που έγινε στον ΑΣ:

“Είναι σημαντικό για τον κόσμο και για όλους μας, αν δεν καταλάβουμε το που πραγματικά βρισκόμασταν, ποτέ δεν πρόκειται να πάμε προς τα πάνω. Θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει την αλήθεια, ώστε να ξέρει τι προσδοκά. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο λαός του ΑΡΗ μας βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό προκύπτει από τα -σχεδόν- 6 χιλιάδες οικονομικά τακτοποιημένα μέλη στον ΑΣ.

Είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του κόσμου προς την διοίκηση, που με πολύ δουλειά επί πολλά χρόνια, καταφέραμε και την κερδίσαμε. Δεν χαρίζεται, κερδίζεται.

Αυτό μας δίνει ώθηση και κουράγιο. Από τον Αθλητικό Σύλλογο του ΑΡΗ ξεκίνησαν όλα και εδώ “χτυπάει” η καρδιά του ΑΡΗ. Συνεχίζεται μια πορεία 108 ετών. Όσο μπορούμε την συνεχίζουμε εμείς και θέλουμε να την αφήσουμε σε καλύτερη κατάσταση και να έρθουν νέα πρόσωπα ώστε να μας αμφισβητήσουν εμάς. Εμείς είμαστε αναλώσιμοι, μόνο το μεγαλείο της ιδέας παραμένει. Αυτή είναι η λειτουργία ενός μεγάλου συλλόγου.”

Για την παρουσία του Χρήστου Βλάχου:

“Ήταν μια συνολική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Εμείς λειτουργούμε ως ομάδας. Πραγματικά, ο Χρήστος μας βοήθησε πάρα πολύ. Βγάζει προς τα έξω την αγάπη του για τον σύλλογο.

Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Αυτό σημαίνει να είσαι πρόεδρος ή παράγοντας σε μια ομάδα. Να φτιάχνεις το σωστό “ρόστερ” για να αποδίδει όταν βγει στο ΄γήπεδο. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, για να πετύχουμε τον στόχο μας.”

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου:

“Αυτό ξεκίνησε περίπου τον περασμένο Ιανουάριο. Είχα μια επαφή με τον κύριο Μπίλια, που είναι περιφερειακός σύμβουλος. Κάναμε μια συζήτηση για το τι μπορεί να γίνει στο γήπεδο Χαριλάου. Του είχα πει ότι είχα κάνει μια κουβέντα με τον δήμαρχο, κ. Ζέρβα, για το αν υπάρχει χώρος του Δήμου που μπορεί να γίνει αυτό. Κατάλληλος χώρος δεν βρέθηκε, δεν μας βόλευαν όσοι βρέθηκαν.

Με ρώτησε ο κ. Μπίλιας αν θα μπορούσε να ψάξει αυτός χώρους για τον ΑΣ. Βρήκε μετά από 30 μέρες. Θέλαμε να είναι σε καλό σημείο, κοντά στη πόλη και χωρίς πολλά προβλήματα. Η επόμενη συζήτηση με τον κ. Δούμα, ήταν για το τι επαφές έχει ο ΑΣ με την κυβέρνηση. Τους είπα ότι μιλάμε σε υψηλό επίπεδο.

Κατέβηκα στην Αθήνα δύο φορές, συζήτησα με την κυβέρνηση. Τους άρεσε το πρότζεκτ όμως ήθελαν κάτι συγκεκριμένο. Στην τρίτη συνάντηση στο Μαξίμου, ήταν και οι δύο άνθρωποι μαζί μου.

Παρουσιάσαμε το πρότζεκτ στον κ. Γεραπετρίτη και το μετέφερε στον Πρωθυπουργό. Συζητούσαμε για πολλούς μήνες, γιατί θέλαμε ο Πρωθυπουργός να το ανακοινώσει, όμως η κυβέρνηση ήθελε να ανακοινώσει κάτι πραγματοποιήσιμο. Μετά από μήνες προτάσεων, αντιπροτάσεων και τριβών, αποφασίστηκε ο κ. Μητσοτάκης να το αναγγείλει.

Για εμάς είναι η αφετηρία μιας πολύ δύσκολης υπόθεσης. Πρώτα απ’ όλα σαν ΑΣ ΑΡΗΣ, θα θέλαμε και επίκειται να γίνει συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, τον κ. Ζέρβα και τον Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Καϊτατζίδη, ώστε να υπογράψουμε ένα μνημόνιο συναντίληψης. Να δούμε αν συμφωνούμε δηλαδή. Ακολουθούν οι προμελέτες, οι μελέτες, το προεδρικό διάταγμα. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Θα πάρει μερικά χρόνια. Όσο πιο γρήγορα το τρέξουμε εμείς και οι φορείς της πολιτείας, τόσο καλύτερο θα είναι για όλους μας.”

Για την ανταλλαγή των εκτάσεων:

“Εμείς δεν παίρνουμε κάτι τζάμπα. Δίνουμε στο Ελληνικό Δημόσιο ένα πάρα πολύ μεγάλο ακίνητο, 22 στρεμμάτων. Βοηθάμε τον αστικό ιστό να αναπνεύσει και να γίνει κάτι πολύ ωραίο στη περιοχή Χαριλάου. Εφόσον το δίνουμε αυτό, φυσιολογικά πρέπει να πάρουμε κάτι.

Η αξία του ακινήτου εδώ, είναι περίπου στα 30 εκ. ευρώ! Εκεί το υπολογίζουμε, συν κάποια άλλα πράγματα που θα προσφέρει η ομάδα. Φτάνουμε κοντά στα 40 εκ. ευρώ, από τον ΑΣ ΑΡΗΣ. Θα πρέπει να το πάρουμε αυτό το ποσό για το καινούργιο μας γήπεδο. Εννοείται πως θα πρέπει να υπάρχει ιδιώτης επενδυτής. Μέσα στο πρότζεκτ, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο κ. Καρυπίδης, που θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο.”

Για την πρώτη κουβέντα που έκανε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και την αντίδραση του:

“Αυτό έγινε κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης που είχα στην Αθήνα. Μετά τη συνάντηση, πήγα στα γραφεία του κ. Καρυπίδη στην Αθήνα, του εξήγησα το τι συμβαίνει.

Μου είπε “μέσα είμαι, προχωράμε, πάμε όλοι μαζί να το τρέξουμε για να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα». Ήταν πάρα πολύ θετικός. Φυσικά πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, γιατί αν δεν πάει να παίξει στο νέο γήπεδο, δεν βγαίνει το νέο πρότζεκτ”.

Για το γεγονός πως πρώτα θα ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο και μετά θα παραχωρηθεί το “Κλ. Βικελίδης”:

“Όταν ανέφερα το μνημόνιο συναντήληψης, αυτό εννοούσα. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε δηλαδή για το τι και πότε θα κάνει ο καθένας. Θα παίξει ο ΑΡΗΣ τον πρώτο του αγώνα στο νέο γήπεδο και μετά θα αφήσουμε το Χαριλάου. Δεύτερο, στον χώρο αυτό επειδή είναι ένα ιδιόκτητο γήπεδο τα τελευταία 70 έτη, ο ΑΡΗΣ θα πάρει κάποια τ.μ. σε χαμηλή δόμηση, τα οποία θα λειτουργήσουν ως γραφεία ή μουσείο. Εννοείται ότι θα υπάρχει το «πόδι» του ΑΡΗ σε έναν ιδιόκτητο χώρο που έχει τα τελευταία 70 έτη, για ένα νέο γήπεδο που θα δώσει ώθηση στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.”

Για την επιλογή της συγκεκριμένης έκτασης:

“Ψάχναμε μια τέτοια έκταση ώστε να προχωρήσουμε σε διπλή ανάπλαση. Θέλαμε ένα γήπεδο κοντά στη πόλη, με εύκολη πρόσβαση και να έχει προοπτική για τον επενδυτή. Η έκταση βρέθηκε σε αυτό το κομμάτι. Πολύ κοντά στα εμπορικά κέντρα, στο δρόμο για το αεροδρόμιο και μπροστά στη θάλασσα. Είναι μια πολύ μεγάλη έκταση, που χρειάζεται ο επενδυτής.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που την γνώριζαν και μας την πρότειναν. Θα βοηθήσει πραγματικά τον σύλλογο. Θα τρέξουν αρκετοί για αυτό. Αφού πρώτα υπογράψουμε, θα δημιουργηθεί μια επιτροπή για να ασχοληθεί με αυτό. Όλοι είναι θετικοί, από την τοπική αυτοδιοίκηση ως τη κυβέρνηση. Θα πάρει κάποια χρόνια, θα υπάρχουν πολλές ενημερώσεις και συζητήσεις. Θα υπάρξει και ανακοίνωση για χρονοδιάγραμμα.”

Για τις συζητήσεις του ΑΡΗ για το Παλέ:

“Περιμένουμε, θέλουμε ακόμα λίγο, να κάνουμε εμείς μερικά περεταίρω βήματα για την πρόταση μας. Θα πρέπει να πω στον κόσμο ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Όχι γιατί δεν υπάρχει βούληση, αλλά γιατί χρειάζεται να γίνουν ορισμένα πράγματα. Είναι μια δημόσια περιουσία στο κέντρο της πόλης. Θέλει πολύ συζήτηση για να αποφασιστεί από τους αρμόδιους υπουργούς.

Θέλει ακόμα λίγο να ωριμάσει η κατάσταση εκεί. Θα χρειαστούν μερικοί μήνες. Είναι ένας στόχος που θέσαμε εξ αρχής. Είναι γήπεδο που λειτουργεί, στεγάζει πολλά πράγματα και περιλαμβάνεται στην ανάπλαση της ΔΕΘ. Παλεύουμε καθημερινά, ασχολούμαστε πολύ και έοχυμε τη τεχνογνωσία να το πετύχουμε.

Κι άλλες ομάδες στην Αθήνα, προσπαθούν πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα, δεν μπαίνουν εύκολα υπογραφές τα τελευταία χρόνια. Είτε φοβούνται, είτε έχουν τους δικούς τους στόχους”.

Για την έκταση του “Αλατίνη”, που θα προχωρήσει σε ανάπλαση:

“Θα δημιουργηθούν εκεί ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου. Είναι στόχος του δήμου Θεσσαλονίκης. Αν προκύψει και κάποιο κλειστό γυμναστήριο, δεν ξέρω. Επειδή εμείς είμαστε δίπλα και πραγματικά έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από γήπεδα για ακαδημίες, ζητήσαμε από τον Δήμο να μας τις εκχωρήσει για κάποιες ώρες, όχι δωρεάν, και έχουμε πάρει την υπόσχεση ότι θα παραχωρηθούν για κάποιες ώρες στις ακαδημίες του ΑΡΗ.

Θα ήθελα να πω πως στο θέμα της Νέας Ελβετίας, θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Οι πολιτικοί πολλές φορές λένε λόγια που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Εκεί έχουν απαλλοτριωθεί πάρα πολλά στρέμματα για το μετρό. Υπάρχει το “Αλατίνη”, το οποίο ανήκει σε ιδιώτη και περιμένει τους συντελεστές δόμησης για να δει τι θα κάνει αυτός.

Υπάρχουν και περίπου 70 περίπου μικροϊδιοκτήτες. Υπάρχει εκκλησία με ένα μεγάλο κομμάτι Γης. Εϊναι δύσκολο. Το έχω ψάξει πάρα πολύ. Δεν αφήνουμε τίποτα απ’ ότι διεκδικούμε. Απλά δε θέλω να λέω πράγματα που μπορεί να μην γίνουν. Δεν θέλω ούτε ο κόσμος να πιστεύει πράγματα που δε θα γίνουν.”

Για την λύση των ban στο μπάσκετ και την εύρεση χρημάτων το καλοκαίρι:

“Αυτή η διοίκηση πρωτοδικείου, έχει λύσει 16 μπαν, όχι 8. Το είπαμε και το κάναμε. Πέρσι με την κακή αγωνιστική χρονιά που κάναμε, είχα δεχθεί πολλές ύβρεις. Δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος και εξήγησα γιατί δεν λύθηκαν από την πρώτη χρονιά. Συνολικά, έχουμε δώσει 2.150.000 ευρώ. Έχουμε δεχθεί πολλά πέναλτι και πρόστιμα, πολλά κουρέματα που έγιναν δεν ισχύουν πλέον. Από αυτά, τα 50 χιλιάδες είναι από έναν Αρειανό που δεν θέλει να ακουστεί το όνομα του.

Οι 100 χιλιάδες είναι αυτά που έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος, όταν ξεκίνησε τη λύση πριν από δύο χρόνια. Έχουμε διακανονίσει 550 χιλιάδες για τους επόμενους 15 μήνες. 150 χιλιάδες είναι τα χρήματα που έδωσε ένας άνθρωπος, μέλος της διοίκησης, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα του επιστραφούν κάποια στιγμή. Από τα 2.150.000, αν αφαιρέσετε τα ποσά που σας είπα, το 1.300.000 που δόθηκαν και από τα 16 μπαν έχουν εξοφληθεί τα 12, είναι από την σωστή διαχείριση των εσόδων του ΑΡΗ.

Είτε αυτά που είχαμε, είτε τα έσοδα από κόσμο και διαρκείας. Όλη αυτή η δουλειά, είναι από μια χρηστή διαχείριση εσόδων που είτε φέραμε, είτε από πωλήσεις, είτε από οικονομία στην πρώτη πενταετία της διοίκησης μας. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο Γολγοθά, για να τηρήσουμε τους διακανονισμούς που κάναμε. Ήδη έχουμε δώσει και την δεύτερη δόση και προχωράμε σιγά-σιγά για τις υπόλοιπες. Έχουμε έναν ορίζοντα 15 μηνών.”

Για το φετινό μπάτζετ και το ύψος που φτάνει μαζί με τους διακανονισμούς:

“Το φετινό μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό, ίσως το πιο χαμηλό της κατηγορίας. Είναι 330 χιλιάδες, αυτή τη στιγμή, γιατί έχουμε κλείσει τον Φίνκε μόλις για έναν μήνα. Στο συνολικό μπάτζετ με προπονητές και λοιπά έξοδα, δεν το έχω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες δόσεις που πέφτουν αμέσως μετά τα έσοδα από την φορολόγηση του στοιχήματος, τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, η σεζόν θα τρέξει με το πάρα πολύ χαμηλό μπάσκετ που έχουμε, τις χορηγίες και την αναμονή του κόσμου στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε πολύ υψηλές πωλήσεις διαρκείας αλλά πιστεύω πως θα ενταθεί γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε και δράσεις όλη την χρονιά.”

Για το θέμα της πιθανής τιμωρίας του ΑΡΗ:

“Έχουμε κάνει μια αίτηση θεραπείας που πιστεύουμε ότι η ΕΕΑ θα την εξετάσει την ερχόμενη Τρίτη. Διαβάζω και εγώ για πιθανές τιμωρίες, που βγαίνουν από Αθηναϊκά site συνήθως. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την Τρίτη, γιατί μπορεί η Επιτροπή να κάνει δεκτή την αίτηση και να μην έχουμε πρόβλημα. Μερικοί προτρέχουν. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει.

Θα περιμένουμε την Τρίτη και αν απορριφθεί, θα περιμένουμε το σκεπτικό για το οποίο θα απορριφθεί. Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το σκεπτικό. Αν η ομάδα τιμωρηθεί, είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα νομικά βήματα. Σε ένα γενικό σχόλιο, έχω να πω πως είναι άδικο αυτό που έγινε. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εγώ πιστεύω πως θα διορθωθεί αυτό.”

Για το αν είναι δεσμευμένα τα τηλεοπτικά έσοδα του ΑΡΗ:

“Είναι δεσμευμένα από πρώην αθλητές που έχουν πετύχει κατασχέσεις σε βάρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Δυστυχώς, ενώ μπορούσαν το 2018 να εκχωρηθούν σε κάποιους ή σε χρέη με σωστή κατανομή, αφού δεν ήταν δεσμευμένα, δεν έγινε και τώρα είναι κατασχεμένα. Παλεύουμε εδώ και δύο χρόνια χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο,τι γίνεται, γίνεται από την προσπάθεια της διοίκησης και των ανθρώπων γύρω της. Δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο, δεν έχουμε τηλεοπτικό”.

Για το αν υπάρχουν συζητήσεις για κεντρικό χορηγό στη φανέλα:

“Αυτή τη στιγμή έχουμε κουβέντες με εταιρίες για τη φανέλα ή το όνομα. Στοχεύουμε σε κάποιες επιχειρήσεις που έχουν κέρδη αυτό το διάστημα. Κυκλοφορούν μικρά ποσά στην αγορά. Είναι στο επίκεντρο οι στοιχηματικές και οι εταιρίες παροχής ενέργειας. Εκεί συζητάμε και στοχεύουμε. Το πρόβλημα είναι ότι μπήκε φρένο ουσιαστικά με την υπόθεση στην ΕΕΑ, αφού φοβήθηκαν όλες αυτές οι εταιρίες το μήπως δεν αγωνιστούμε ή καταστραφούμε. Μας έκανε πολύ μεγάλη ζημιά αυτό. Έχουμε μεγάλα διαφυγόντα κέρδη. Θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε αυτό.”

Για τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές, που αναφέρθηκε ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου μέσα στο καλοκαίρι:

“Είχα αναφερθεί σε αυτές τις δύο περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι, γιατί παρακολουθούσα στα social media ένα γαϊτανάκι απόψεων, προτάσεων και δηλώσεων από διάφορους, που έλεγαν ότι υπάρχουν επενδυτές αλλά δεν τους δέχεται ο ΑΣ. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις, η μία μας έχει καταθέσει κάτι και θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Η άλλη που είναι πιο σοβαρή, θα κριθεί και από τον ΑΣ, είναι κάτι που θα περιμένουμε γιατί είναι εταιρία το εξωτερικού.

Είναι ένα πολύ μεγάλο fund που επενδύει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μέσα σε όλες αυτές, μπαίνει και το μπάσκετ οτυ ΑΡΗ, που εξαρτάται από την παραχώρηση του Παλέ Ντε Σπορ. Πρέπει να προχωρήσουν σχετικά κάποια πράγματα με το γήπεδο, να δουν αν τους συμφέρει και έπειτα να αποφασίσουν. Εμείς σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε. Θα αποφασίσει ο κόσμος μέσα από το ΓΣ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να λέμε στον κόσμο την πραγματικότητα και να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν πως όσο η ομάδα δουλεύει και υπάρχει, είναι ζωντανή και υπάρχει προοπτική.

Αν διαλυθεί, δεν υπάρχει αυτό που πιστεύουν, ότι σβήνονται χρέη. Κρατάμε τον σύλλογο ζωντανό. Είναι ένα από τα τμήματα που έχει δοξάσει τον ΑΡΗ και πρέπει να το στηρίζουμε πάντα. Δεν έχει αλλάξει ποτέ κατηγορία. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Αρειανός που θέλει να πέσει η ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία, να κερδίσει κάτι.”

Για το αν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική:

“Κυριακή ή Δευτέρα. Εξαρτώνται όλα από το που θα υπογράψει ο Ολυμπιακός τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γι’αυτό δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Το σποτάκι του ARIS Media Factory είναι εξαιρετικό, γιατί τα παιδιά βοηθούν αφιλοκερδώς το τμήμα και τον Ερασιτέχνη. Είναι παιδιά που χαιρόμαστε να είναι μαζί μας. Αυτοί έφτιαξαν και το βίντεο για τα 108 χρόνια”.

Για τη ζακέτα που φοράει:

“Είναι η ζακέτα του βόλεϊ και θα βγει σύντομα σε ένα e-shop που θέλουμε να κάνουμε, ώστε να μπορεί να την προμηθευτεί ο κόσμος. Είναι ένα ιστορικό τμήμα αυτό του βόλεϊ. Γίνεται πολύ καλή δουλειά”.

Για τη μπουτίκ του μπάσκετ:

“Στο μπάσκετ έχουμε άλλα ρούχα. Θα είναι ανοιχτή η μπουτίκ μας και θα περιμένουμε τον κόσμο που θα έρθει για το ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκό, και να αγοράσει το διαρκείας του και να ψωνίσει από εκεί.”

Για τις σχέσεις του ΑΡΗ με τους επιφανείς Αρειανούς σε μεγάλους φορείς:

“Με τον Μαργαρίτη Σχοινά έχω πάρα πολύ καλή προσωπική επαφή. Μιλάμε πολύ συχνά. Είχε έρθει στην Θύρα 1 για ένα αφιέρωμα της TV100. Εχουμε συναντηθεί σε Θεσσαλονίκη και Βρυξέλλες πολλές φορές. Τον αξιοποιούμε όποτε τον χρειαζόμαστε και είναι πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει.

Έχουμε έρθει σε επαφή με τον κ. Παπαδόπουλο και αναμένουμε να έρθει στην Ελλάδα για να κάνουμε μια συνάντηση.

Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την κ. Σακκελαροπούλου. Εϊναι μια δηλωμένη φίλαθλος της ομάδας, όμως η θέση της είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να εκφραστεί όπως θα θέλαμε.

Με τον κ. Μπουρλά, δεν μπόρεσα να βρω ακόμα επαφή. Το προσπαθώ πάντως. Μόλις ξεμπλέξουμε με την υπόθεση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και μπούμε να παίξουμε στο παρκέ, θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο ώστε να οργανώσουμε καλύτερες επαφές, με αυτούς τους ανθρώπους.

Έχουμε ανοίξει πολλά μέτωπα, προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Δεν υπάρχει κάτι που να αφήνουμε στην τύχη του. Τρέχουμε για όλα. Όταν μπορέσουμε να κάνουμε την ΓΣ, γιατί ακόμα απαγορεύεται, θα αναφερθούμε στο τι έχουμε κάνει ακόμα και στο “Κλ. Βικελίδης”, από τις ανακαινίσεις, τις επενδύσεις στις υποδομές -που είχαν να γίνουν πράγματα από το 2004. Όλα είναι δουλειά και κόστος. Παλεύουμε για να κάνουμε τον σύλλογο καλύτερο και μεγαλύτερο.”

Ενώ κλείνοντας, σημείωσε:

“Το σήμα είναι αυτό που μας εμπνέει και μας ενώνει, ώστε να τρέχουμε για αυτόν τον πολύ μεγάλο σύλλογο. Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τον κόσμο, είναι ευκαιρία να έρθει μετά από 2 έτη, να γεμίσει το γήπεδο και να αγοράσει διαρκείας που μας βοηθούν πάρα πολύ. Τα εισιτήρια λόγω του Covid θα είναι στις 4000. Πιστεύω πως θα μας στηρίξει, γιατί είναι μια προσπάθεια που έχει να δώσει αγάπη στον Σύλλογο.”

 

Προτεινόμενα Άρθρα