Αποχώρησε από τον ΑΡΗ ο Σπυρίδης: «Ο ΑΡΗΣ πάντα η οικογένεια μου»

από AllAboutARIS

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Βαγγέλης Σπυρίδης, αποχώρησε από την ομάδα των «κιτρίνων» και  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τα έξι χρόνια συνεργασίας με τον ΑΡΗ μού χάρισαν πολλές στιγμές χαράς και συγκίνησης. Ήταν δύσκολο για μένα να πάρω την απόφαση της αποχώρησης, γιατί ο ΑΡΗΣ ήταν και θα είναι πάντα η οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Χάρη Παπαγεωργίου, τη διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη που το 2015 μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω στον ΑΡΗ, όπως και την τωρινή διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία απαρτίζεται από τους δύο προαναφερόμενους και τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη. Επίσης, ευχαριστώ τους προπονητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ. Τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος με έφερε στην ομάδα, τον Σάββα Καμπερίδη, τον Βαγγέλη Αγγέλου, τον Σούλη Μαρκόπουλο και τον Γιάννη Καστρίτη με τον οποίο συνεργάστηκα την τελευταία χρονιά και είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσει με επιτυχία το έργο που κάνει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων που συνεργάστηκα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του staff της ομάδας και συγκεκριμένα τον Γιάννη Νικητάκη και Παναγιώτη Ζάλογγο, με τους οποίους ήμασταν μαζί και τα έξι χρόνια και όλους τους υπαλλήλους των γραφείων. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΡΗ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισε και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Με τιμή, Βαγγέλης Σπυρίδης».

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Βαγγέλη Σπυρίδη για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα