Από την απραξία… στην μάχη!

από Γιώργος Γκάτος

Η ώρα της επιστροφής έφτασε για τον μπασκετικό ΑΡΗ, που πατάει στο παρκέ μετά από περίπου 35 μέρες και ευελπιστεί να δείξει και στο 2022 το καλό πρόσωπο του.

Αντίπαλος των “Κιτρινόμαυρων” είναι η Λάρισα, που βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγών, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ο ΑΡΗΣ θέλει να κλείσει με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Θέλει να κάνει την αρχή σήμερα (15/1 – 17:00) στο Κλειστό της Νεάπολης (AllAboutARIS Live, Libero 107,4, Ert Sports 2).

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε την ομάδα του να παραμένει ανενεργή, μακριά από προπονήσεις λόγω κορωνοϊού. Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, είναι πως η ομάδα ταξίδεψε στη Λάρισα με πλήρη σύνθεση, πέρα από τον Σταύρο Σχίζα που συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Από την άλλη, η Λάρισα άλλαξε προπονητή και όχι μόνο, αφού ο Φώτης Τακιανός έφερε μαζί του τον Στέφαν Μούντι και τον Μαρίν Μάριτς, ενισχύοντας έτσι τις θέσεις “1” και “5”

Το σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες είναι επηρεασμένες από την μακρά διακοπή του πρωταθλήματος και χρειάζονται χρόνο για να βρουν τον ρυθμό τους.

Λάρισα-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: Κ.Γ. Νεάπολης, Λάρισα
Διαιτητές: Παπαπέτρου-Τσολάκος-Αγραφιώτης
Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ SPORTS 2 ERTFLIX

Προτεινόμενα Άρθρα