Από το -13 η Ρεάλ πήρε το «Clasico» και πήγε στον τελικό του Final Four (vid)

από AllAboutARIS

Τι κι αν μετρούσε 5 σερί ήττες από την αιώνια αντίπαλο σε όλες τις διοργανώσεις… Τι κι αν προερχόταν από 4 διαδοχικές ήττες από τους «μπλαουγκράνα» στην Ευρωλίγκα… Τι κι αν αγωνίστηκε για αρκετή ώρα δίχως καθαρόαιμο playmaker… Τα… κουρέλια της Ρεάλ Μαδρίτης τραγουδάνε ακόμα και λύγισαν την Μπαρτσελόνα (86-83) σε έναν απίστευτο ημιτελικό στο Final Four του Βελιγραδίου.

Η «βασίλισσα» βρέθηκε στο -13, αλλά επέστρεψε, πήρε το σκαλπ της ομάδας του Γιασικεβίτσιους και πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει την Εφές στο γήπεδο που κατέκτησε το τελευταίο της τρόπαιο στον θεσμό (το 2018).

Συγκλονιστική εμφάνιση από τους Κοζέρ (18 πόντοι), Γιουλ (15 πόντοι) και Γιαμπουσέλι (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ) για τους Μαδριλένους, που έχασαν λόγω τραυματισμού τον Γουίλιαμς-Γκος στην αρχή του αγώνα.

Για 2η διαδοχική σεζόν χωρίς «κούπα» θα μείνει η ομάδα με το υψηλότερο μπάτζετ στη διοργάνωση , που θα κληθεί να δώσει τον αγώνα παρηγοριάς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μίροτιτς (26 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Ντέιβις (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) πάλεψαν για τους «μπλαουγκράνα», με τον Καλάθη να έχει 4 πόντους και 9 ασίστ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X