Αρβανίτης στην Novibet AllAboutARIS TV: «Ο ΑΡΗΣ είναι παντού, σε όλο τον κόσμο» (vid)

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗ, Λευτέρης Αρβανίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Η Ώρα του ΑΣ» με την Ελένη Γρηγοράκη όπου μίλησε για την γιορτή για τα 110 χρόνια ζωής του συλλόγου αλλά και για άλλα ενδιαφέρονται ζητήματα.

Αρχικά ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε για την γιορτή: «Περιμένουμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ να περάσει από την Αριστοτέλους τη Δευτέρα. Το προηγούμενο βράδυ θα υπάρχει φυσικά το gala. Ολα όμως γίνονται για να περάσουμε τα γενέθλιά μας με ωραίο τρόπο. Ασχολούμαστε πολύ με τον ΑΣ, κάνουμε πράγματα και κάποια στιγμή πρέπει σε μία εκπομπή να μιλήσουμε για όσα έγιναν στον Ερασιτέχνη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πολλά που δεν φαίνονται. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλος και προσπαθούμε να τον μεγαλώσουμε κι άλλο. Με παρουσία σε κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης. Πάνω σε αυτό να σημειώσουμε ξανά ότι τα έσοδα από το gala θα πάνε στην Λάμψη. Δεν είναι μία απλή γιορτή. Είναι και άλλα πράγματα μαζί. Όλοι μαζί ενωμένοι. ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΑΣ που ο ρόλος του είναι να ενώνει» και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη στήριξη στον Ερασιτέχνη. Προσπαθούμε να διορθώσουμε αδικίες που υπέστη ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια και έχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα. Η μάνα του συλλόγου είναι ένας θεσμός που κρατάει χρόνια τη σημαία του ΑΡΗ ψηλά. Όλοι πρέπει να βάζουμε το “εγώ” μας κάτω από τον ΑΡΗ και να δουλεύουμε για αυτόν. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι. Ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που μένει.  Ο ΑΡΗΣ μετά από 110 χρόνια έφτασε να αποτελεί ένα τεράστιο μέγεθος. Ο ΑΡΗΣ είναι παντού, σε όλο τον κόσμο. Έχουμε μέλη από παντού. Μας γεμίζει με χαρά αλλά και ευθύνη για να προχωρήσουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό τον σύλλογο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η κριτική είναι πάντα δεκτή. Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστιος σύλλογος και υπάρχει κόσμος που ασχολείται. Πάντα ακούμε την κριτική και ειδικά την εποικοδομητική. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Πάντα όμως η κριτική πρέπει να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Να μην είναι σενάρια του καθενός. Να μην λασπώνουμε και να στιγματίζουμε με ψέματα τους ανθρώπους του ΑΡΗ» ενώ τόνισε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ηρεμία στο σύλλογο και όλα βαδίζουν προς το σωστό δρόμο. Η ηρεμία βοηθάει όλα τα τμήματα στο σύλλογο. Είναι πάρα πολλά τα τμήματα… Γίνεται πολύ δουλειά στο κομμάτι των αθλητών και της αύξησής του. Είναι όμως όλη η λειτουργία. Το γήπεδο, η συντήρησή του και ο ΑΣ παλεύει με τις δικές του δυνάμεις, τον κόσμο, τα μέλη μας. Ολα από εκεί βγαίνουν και λειτουργούν».

Για την παρουσία του στην θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη είπε: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα να είμαι πρόεδρος σε αυτό τον σύλλογο. Δεν το φαντάστηκα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν πετυχαίνουμε πράγματα και στεναχωριέμαι όταν αποτυγχάνουμε σε κάτι. Πρέπει να δώσουμε κι άλλο στο σύλλογο. Είναι η μεγάλη μας αγάπη και σε αυτές μόνο δίνεις, δεν παίρνεις. Να δουλεύουμε και να πετυχαίνουμε όλοι μαζί πράγματα για τον ΑΡΗ.»
Για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ τόνισε: «Το μπασκετικό τμήμα προέκυψε για εμένα το 2019, όταν η ομάδα ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν είχε μεγαλομέτοχο. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμάς. Ολο αυτό πέρασε από τη ΓΣ για να πάρουμε την έγκριση του κόσμου, να βγούμε μπροστά και να κρατήσουμε όρθιο το τμήμα. Δεν θέλαμε να λεκιαστέι η ιστορία του τμήματος. Με δουλειά, αγώνα και μεγάλη πίεση, μπήκε σε έναν δρόμο πολύ καλό. Προσπαθούμε όσο μπορούμε για αυτό το τμήμα και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Μακάρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος από εμάς, με μεγάλη οικονομική δυνατότητα ώστε να κάνει τον ΑΡΗ πρωταθλητή. Εμείς έπρεπε να κρατήσουμε ζωντανό το τμήμα και τα καταφέραμε, βαδίζοντας σε έναν αξιοπρεπή δρόμο».
Επίσης αναφέρθηκε στην ευρωπαική παρουσία της ομάδας: «Όσον αφορά την Ευρώπη, πέρυσι τον Μάιο για άπειρες ώρες μιλούσαμε ως διοίκηση για το αν πρέπει να συμμετέχουμε ή όχι. Πήραμε μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Μιλάμε για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα με 18 αγώνες, πολλά μακριά ταξίδια και πολυέξοδα. Όταν τα βάλαμε κάτω, φαινόταν ότι θα έβγαινε οικονομικά μόνο με γεμάτο γήπεδο. Ευτυχώς το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο και αυτό φυσικά διότι η ομάδα ήταν αυτή που έφερε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν περίμενε κανένας να φτάσουμε τις εννέα νίκες. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν έβαλε χρήματα για το Eurocup. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η προσμονή του Αρειανού για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ στο Παλέ. Επειδή η ομάδα πήγε καλά και το γήπεδο είχε ωραία εικόνα, αυτό έκανε εντύπωση στους Ευρωπαίους. Έγιναν πολλές αναφορές στο γήπεδό μας».
Μιλώντας για τον κόσμο του ΑΡΗ είπε: «Ο κόσμος είναι ο καλύτερος στη γη… Δεν υπάρχει καλύτερος. Είναι καταπληκτικός. Ένας κόσμος για τον οποίο δεν υπάρχουν λόγια να τον χαρακτηρίσουμε».
Δείτε ξανά την συνέντευξη του Λευτέρη Αρβανίτη

Προτεινόμενα Άρθρα