«Αυτά ισχύουν με Κέλι, η ομάδα θα ενισχυθεί»

από AllAboutARIS

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κέλι, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι ειλημμένη απόφαση η ομάδα να ενισχυθεί.

“Οι ομάδες αποτελούνται από ανθρώπους. Δεν έχουμε να κάνουμε με εμπορεύματα. Γνωρίζετε όλοι την ιστορία με τον Κέλι. Για ένα προσωπικό ζήτημα, ήρθε το παιδί και ζήτησε να φύγει. Όχι να παίξει αλλού, αλλά να πάει δίπλα στην οικογένεια του. Αυτό για εμάς ήταν πληγή μεγάλη. Για όσους δεν γνωρίζουν, 20 μέρες πριν, τον ζήτησε μια ομάδα και αρνηθήκαμε να τον πουλήσουμε. Αρνηθήκαμε τα χρήματα που είχαμε τόσο μεγάλη ανάγκη. Δεν έπρεπε να τον αφήσουμε. Καλά κάναμε τότε, καλά κάναμε και τον αφήσαμε τώρα. Η ομάδα θα ενισχυθεί.

Μιλάμε καθημερινά με τον μάνατζερ του και ο προπονητής μαζί του. Χθες μιλήσαμε ξανά και μας είπε ότι προπονείται κανονικά. Προσπαθεί. Δεν έχει κλειδώσει κάποια πιθανή ημερομηνία επιστροφής. Ευελπιστούμε να έρθει. Η ενίσχυση είναι άμεσα συνυφασμένη με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα γίνει αλλά όσο πιο γρήγορα γίνει η ΑΜΚ, τόσο πιο γρήγορα θα ενισχυθεί και η ομάδα. Είχαμε πάρα πολλές ατυχίες φέτος.”

Προτεινόμενα Άρθρα