Αυτοκρατορική ανατροπή και πάρτι στη Προύσα! (pics & vids)

από Γιώργος Γκάτος

Μετά το Τορίνο, το επόμενο μεγάλο Ευρωπαϊκό βράδυ του ΑΡΗ γράφτηκε στη Προύσα.

Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς επικρατώντας της Τόφας σε διπλούς αγώνες, παρότι όλα είχαν ξεκινήσει στραβά.

Μια μέρα μετά τα γενέθλια του Συλλόγου, το 1997, ο ΑΡΗΣ υποδέχθηκε τη τουρκική ομάδα στο Αλεξάνδρειο. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, αφού οι “Κιτρινόμαυροι” του Λευτέρη Σούμποτιτς ηττήθηκαν με 66-77.

Στις 3 Απριλίου, μια εβδομάδα αργότερα, ο Αυτοκράτορας κλήθηκε να ανατρέψει το -11 του πρώτου αγώνα, σε μια εχθρική έδρα.

Ούτε εκεί τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά, με τις δύο ομάδες να καταλήγουν στα αποδυτήρια με σκορ 34-37, μακριά από τη διαφορά που έψαχναν οι “Κιτρινόμαυροι”.

Με τον Αυτοκράτορα όμως δε μπορούσες να θεωρήσεις πως ό,τι όλα τελείωσαν. Ο ΑΡΗΣ ροκάνισε τη διαφορά, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τα επεισόδια που οδήγησαν στην εκκένωση και η ομάδα του Λευτέρης Σούμποτιτς έπαιξε σε μια παράσταση για ένα ρόλο, αφού όχι απλά ανέτρεψε το -11, αλλά έφυγε από τη Προύσα με τελικό σκορ 70-88.

Ορτίθ (25), Μπόνι (20) και Λιαδέλης (15), σημείωσαν τους 60 από τους 88 πόντους του ΑΡΗ, στον δρόμο προς τη τεράστια ανατροπή και το δεύτερο Ευρωπαϊκό!

ΑΡΗΣ (Λευτέρης Σούμποτιτς): Ορτίθ 25, Λιαδέλης 15, Σταυρακόπουλος 5 (1), Σιούτης 12, Αγγελίδης 6, Σάκλφορντ 5 (1), Μπόνι 20 (2), Φλώρος, Ναχάρ, Χωλόπουλος.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X