Αυτόχειρας Παναθηναϊκός, έχασε από την Παρτίζαν στην παράταση!

από AllAboutARIS

Κρίμα γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό!
Οι «πράσινοι» στάθηκαν εξαιρετικά στο Βελιγράδι και έφτασαν κοντά στη νίκη, όμως τελικά ηττήθηκαν στην παράταση με σκορ 92-87 από την Παρτίζαν, πέφτοντας στο 6-5 και χάνοντας το σερί 4 ροζ φύλλων που έτρεχαν στην Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν χάρμα ιδέσθαι για 36 λεπτά και είχε διαφορά 10 πόντων υπέρ της (63-73) 4 λεπτά πριν τη λήξη του ματς. Παρόλα αυτά, κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση αλλά και η ξαφνική «αφύπνιση» του Κέβιν Πάντερ έβαλαν ξανά στο ματς τους Σέρβους, οι οποίοι έκλεισαν την κανονική διάρκεια με επιμέρους σκορ 7-0 ισοφαρίζοντας σε 78-78.
Στην παράταση, οι γηπεδούχοι με την καυτή «Stark Arena» στο πλευρό τους βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν, ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλο μέρος της ενέργειάς του και τελικά γνώρισε μια σκληρή ήττα, αν και η εμφάνιση μόνο αισιοδοξία μπορεί να τον γεμίζει.
Για τους «πράσινους», ξεχώρισε ο Κέντρικ Ναν, που έκανε μεγάλο ματς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αν και σε κάποιες κρίσιμες στιγμές έδειξε έλλειψη καθαρού μυαλού. Σπουδαίο ματς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ έκανε ο Ματίας Λεσόρ, ενώ πληθωρικός ήταν και πάλι ο Τζέριαν Γκραντ με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. 13 πόντους μαζί με 7 ριμπάουντ μέτρησε ο φανερά κουρασμένος Ντίνος Μήτογλου, ενώ 12 είχε ο Μάριους Γκριγκόνις.
Από πλευράς της Παρτίζαν, που ανέβηκε στο 5-6, τεράστια εμφάνιση έκανε ο MVP του αγώνα Ζακ ΛεΝτέι με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους και 7 ριμπάουντ έβαλε ο κομβικός στην τέταρτη περίοδο Πι Τζέι Ντοζίερ και 13 πόντους ο ηγετικός στο τέταρτο δεκάλεπτο Κέβιν Πάντερ.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 39-38, 54-56, 78-78 (κ.δ.), 92-87 (παρ.)

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.

Προτεινόμενα Άρθρα