Αφιέρωμα του Eurocup στον ΑΡΗ Midea: Ομάδα με υψηλές βλέψεις

από AllAboutARIS

Μεγάλο αφιέρωμα στον ΑΡΗ παρουσιάζει το Eurocup στην επίσημη ιστοσελίδα του, τονίζοντας παράλληλα, τα παιχνίδια-κλειδιά για την φετινή προσπάθεια της ομάδας στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

Παίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη διοργάνωση, ο ΑΡΗΣ Midea θα επιδιώξει να βελτιώσει το αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν όταν η ομάδα έφτασε στην postseason, αλλά αποκλείστηκε από την Προμετέι.

Ο ΑΡΗΣ έχει ανανεωμένο ρόστερ, αλλά έχει δύο βασικά κομμάτια ακόμα – τον προπονητή Ιωάννη Καστρίτη και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Βασίλη Τολιόπουλο. Αυτό από μόνο του κάνει τον ΑΡΗ μια ομάδα με υψηλές βλέψεις, αλλά για να πετύχει τους στόχους του, ο Άρης θα έχει δύσκολο έργο στον Β’ Όμιλο.

Εδώ είναι η επιλογή μας για τα παιχνίδια της ομάδας που δεν θέλετε να χάσετε:

Γύρος 2: Ο Τολιόπουλος αντιμετωπίζει τον αγαπημένο του αντίπαλο

Την περασμένη σεζόν ο γκαρντ του ΑΡΗ, Βασίλης Τολιόπουλος είχε το καλύτερο του παιχνίδι στο σκοράρισμα όταν η Turk Telekom Ankara επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας 22 πόντους σε νίκη με 68-66. Σκόραρε επίσης 20 πόντους και έδωσε 9 ασίστ στην Άγκυρα, σε μια νίκη 10 πόντων. Και μαντέψτε ποιος φτάνει στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του ΑΡΗ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φίλους της ομάδας, πόσο σίγουρος είναι ο Τολιόπουλος, ένας από τους πρώτους σκόρερ του EuroCup την περασμένη σεζόν. Αν είναι καλά, ο ΑΡΗΣ μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Γύρος 7: Η Βαλένθια έρχεται στην πόλη

Είναι πάντα μια ξεχωριστή βραδιά του EuroCup όταν ένας τέσσερις φορές πρωταθλητής έρχεται στην πόλη, και αυτό θα συμβεί για τον ΑΡΗ στον Γύρο 7. Καλωσορίζοντας τη Valencia Basket, μια διεκδικήτρια του EuroCup που θα επιστρέψει στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια, θα είναι το μεγαλύτερο τεστ της σεζόν για τον ΑΡΗ. Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί αυτό το παιχνίδι, και οι δύο ομάδες  θα έχουν ρυθμό και θα δώσει όλες τις απαντήσεις στον ΑΡΗγια το πού βρίσκεται, όταν παίζει με τους καλύτερους. Με τους οπαδούς στο πλευρό του, θα είναι ένα διασκεδαστικό βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Γύρος 15: Μεγάλο τεστ στο τέλος της σεζόν

Ο ΑΡΗΣ θα έχει την πολυτέλεια να παίξει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου στην έδρα του και ο πρώτος από αυτούς τους αγώνες θα είναι εναντίον της δευτεραθλήτριας της περασμένης σεζόν Cosea JL Bourg-en-Bresse. Την περασμένη σεζόν η Bourg κέρδισε και τα δύο ματς, συμπεριλαμβανομένου του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη με 68-76. Εκτός από το να μοιάζει με ένα πιθανό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, βεβαιωθείτε ότι παίκτες του ΑΡΗ, όπως ο Τολιόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης που έχασε εκείνο το παιχνίδι ή ο προπονητής Ιωάννης Καστρίτης, θα το έχουν στο μυαλό τους όταν υποδεχτούν ξανά την Μπουργκ.

Προτεινόμενα Άρθρα