Βρούτσης: «Συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για 9ετή χρήση του Αλεξάνδρειου»

από AllAboutARIS

Με σημερινές δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε πως επετεύχθη η συμφωνία με τον ΑΡΗ , για την παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου» για τα επόμενα εννέα χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές του μήνα, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Λευτέρης Αρβανίτης, ο επικεφαλής και χρηματοδότης της ΚΑΕ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης και ο πρόεδρος των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (ΕΑΚΘ), Κωνσταντίνος Βιολιτζής, συναντήθηκαν στην Αθήνα με τον Βρούτση.

Η δήλωση του Βρούτση:

«Επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ για 9ετή χρήση της σάλας με διακανονισμό των οφειλών της και την από κοινού αναβάθμιση του πιο εμβληματικού κλειστού γυμναστηρίου στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, έπειτα από την επιδιόρθωση του κλιματισμού (35.000 €) που έγινε προ μηνών, υπήρξε προμήθεια νέων οργάνων γυμναστικής, εξελίσσεται η ανακαίνιση των αποδυτηρίων φιλοξενούμενων και διαιτητών και τοποθετούνται νέα καρεκλάκια στο πέταλο. Παράλληλα, «τρέχει» ο διαγωνισμός για την προμήθεια στρώματος για άλματα (30.000 €)».

Προτεινόμενα Άρθρα