Βόμβα στο ΝΒΑ: Αποσύρεται ο Χάρντεν αν οι Σίξερς δεν τον αφήσουν να φύγει

από AllAboutARIS

Την ώρα που το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν, το ESPN εστιάζει στον Τζέιμς Χάρντεν και υποστηρίζει πως έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του αν οι Σίξερς δεν τον αφήσουν να φύγει, έχοντας απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

Ο Χάρντεν θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ εδώ και χρόνια αλλά θεωρείται και ένας από τους πιο περίεργους χαρακτήρες. Είναι, επομένως, ικανός να κάνει διάφορα… περίεργα, αλλά το να αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του αν δεν φύγει από τους Σίξερς μοιάζει υπερβολικό ακόμη και για τον ίδιο.

Κι όμως, το ESPN υποστηρίζει πως αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει την ομάδα της Φιλαντέλφια ώστε να τον ανταλλάξει με κάποιον ή κάποιους άλλους παίκτες. Ο Χάρντεν έχει εκφράσει εδώ και έξι μήνες την επιθυμία του να αποχωρήσει αλλά οι Σίξερς δεν είναι διατεθειμένοι να τον χάσουν, με συνέπεια οι σχέσεις των δύο πλευρών να μην πλέον καλές.

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο παίκτης έχει εξαφανιστεί από τις προπονήσεις, με τη νέα σεζόν να μην αρχίζει και με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο πλευρές.

 

Προτεινόμενα Άρθρα