«Βόμβα» στο ΝΒΑ, στους Μάβερικς του Ντόντσιτς ο Ίρβινγκ

από AllAboutARIS

Οι Ντάλας Μάβερικς ενεργοποίησαν την «βόμβα» της χρονιάς στο ΝΒΑ, το βράδυ της Κυριακής (05/02), με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς να προχωρά στην απόκτηση του Καϊρί Ίρβινγκ με ανταλλαγή από τους Μπρούκλιν Νετς!
Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από τη… μισή λίγκα για την απόκτηση του 30χρονου γκαρντ, οι Μαβς νίκησαν τον ανταγωνισμό και έφεραν τον «Uncle Drew» στο Ντάλας, συνθέτοντας έτσι, μαζί με τον Ντόνιτσιτς, ένα από τα πιο ταλαντούχα και εκρηκτικά δίδυμα αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ!
Οι Μάβερικς, χρειάστηκε να στείλουν ως αντάλλαγμα στους Νετς του Κέβιν Ντουράντ, τους Σπένσερ Ντίνγουιντι, Ντόριαν Φίνι-Σμιθ, αλλά και το draft pick πρώτου γύρου της σεζόν 2029, και δύο δευτέρου γύρου (2027, 2029). Μάλιστα, για να επιτευχθεί η συμφωνία, οι Νετς συμπεριέλαβαν στην ανταλλαγή τον Μάρκις Μόρις.
Τη φετινή σεζόν, ο Ίρβινγκ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, καθώς μετράει 27,1 πόντους, 5,3 ασίστ και 5,1 ριμπάουντ σε 40 παιχνίδια της regular season.
Το μόνο που μένει να αποδειχθεί στην πράξη πλέον, είναι αν οι Ντόντσιτς και Ίρβινγκ θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά, με δεδομένο φυσικά και τον… ιδιαίτερο χαρακτήρα του «Uncle Drew»…

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X