Γιάννης: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου, έκανε πολλές θυσίες για να είμαι εδώ»

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον πρόεδρο των Η.Π.Α, Τζο Μπάιντεν για τα καλά του λόγια για τον ίδιο και την οικογένεια του, ενώ τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή η παρουσία στον Λευκό Οίκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου: «Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. Εκ μέρους των παικτών, του επιτελείου και του οργανισμού των Μπακς, είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτή την ευκαιρία. Από τα Σεπόλια και την Αθήνα μέχρι τον Λευκό Οίκο, γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία να είμαι στον Λευκό Οίκο. Τιμή μου που είμαι στον Λευκό Οίκο και γνωρίζω από κοντά τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Έκανε πολλές θυσίες για να είμαι εδώ, τους ευχαριστώ για όλα. Δεν είναι μαζί μας σήμερα, αλλά πάντα τις κουβαλάμε στην καρδιά μας. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να είμαι εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους των Μπακς είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο. Πριν 7 χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα, τώρα είμαστε η καλύτερη. Πάντα προσπαθούσαμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά και να παλεύουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X