Για πρώτη φορά, χωρίς Χάνλαν και Κέλι

από Γιώργος Γκάτος

Η φετινή σεζόν του ΑΡΗ χαρακτηρίζεται από κακοδαιμονία και ο Γιάννης Καστρίτης έχει προχωρήσει σε ουκ ολίγες εσωτερικές αλχημείες προκειμένου οι “Κιτρινόμαυροι” να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο παρκέ.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτό έχει επιτευχθεί, αφού όπως σημείωσε πρόσφατα ο Έλληνας τεχνικός μετά την 7η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κάθε νίκη… κρύβει πίσω της μια ιστορία προβλημάτων.

Τη φετινή σεζόν έχουμε δει τον Ολιβιέ Χάνλαν στο παρκέ δίχως τον Τζέιμς Κέλι, όπως και τον Τζέιμς Κέλι στο παρκέ χωρίς τον Ολιβιέ Χάνλαν.

Ταυτόχρονη απουσία των δύο δεν υπήρξε και είναι κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στο σημερινό παιχνίδι, της 18ης αγωνιστικής.

Κυριολεκτικά οποιαδήποτε ομάδα έχανε τον πρώτο σκόρερ της (πρώτο σκόρερ και του πρωταθλήματος), μαζί με την δεδομένη απουσία ενός αθλητή που έχει μέσο όρο double-double (16,9 πόντους και 10,1 ριμπάουντ) και 3 διαδοχικά βραβεία MVP, θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Κάπως έτσι, οι “Κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν στο Λαύριο δίχως τους δύο ηγέτες τους, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, αφού είναι οι δύο πιο έμπειροι παίκτες του ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα