Γκάλης: “Υπήρχε αλληλοσεβασμός με τον Γιαννάκη”

από AllAboutARIS

Σήμερα (14/6) συμπληρώνονται 34 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από την Εθνική μας και ο Νίκος Γκάλης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις σχέσεις που υπήρχαν στην ομάδα.

Σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

“Για μένα, η ομάδα είναι σαν μια οικογένεια. Δεν θα μαλώσεις μέσα στην οικογένεια σου; Με τη γυναίκα σου, με το παιδί σου… Άνθρωπος είσαι. Αν δεν μαλώσεις, τότε είσαι ρομπότ. Θα θυμώσεις εσύ, θα θυμώσει ο άλλος μαζί σου, αλλά συνεχίζεις να είσαι οικογένεια για τον καλύτερο σκοπό», απάντησε ο “Νικ”.

“Υπήρχε αλληλοσεβασμός, κυρίως όμως μπορούσε ο ένας να συνυπάρξει με τον άλλον. Το σπουδαιότερο όλων ήταν η κατανόηση των ρόλων. Αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα για τη επιτυχία. Δεν μπορούν όλοι να βάλουν σαράντα πόντους ή να πάρουν είκοσι ριμπάουντ. Αν ο καθένας καταλάβει και συμβιβαστεί με τον ρόλο του, αυτομάτως γίνεται το πρώτο βήμα για την επιτυχία. Αυτό έγινε το ’87, γι’ αυτό πέτυχε η ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X