Γκαρμπαχόσα: «Να φτάσουμε σε μία καλή συμφωνία με τη Euroleague»

από AllAboutARIS

Μια καλή συμφωνία με την EuroLeague θα επιζητήσει ο νέος πρόεδρος της FIBA Europe, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, όπως ανακοίνωσε στις πρώτες του δηλώσεις.
Η σύγκρουση των δυο κόσμων (FIBA-EuroLeague) έβγαλε χαμένο το μπάσκετ καθώς σε πολλές περιπτώσεις απαξιώθηκαν διοργανώσεις. Όπως για παράδειγμα οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων στα «παράθυρα» των προκριματικών που διεξάγονται τις ίδιες ημέρες με αγώνες της EuroLeague.

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ξεκαθάρισε ότι μεγάλη του προτεραιότητα είναι η εξομάλυνση των σχέσεων με τη Euroleague και η επίτευξη μίας καλής συμφωνίας.

«Το σύνθημά μου ήταν “Καλύτερα Μαζί”. Αυτό κάναμε στην Ισπανία, αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Ευρώπη. Ο πρώτος στόχος μου στη FIBA Europe είναι να φτάσουμε σε μία καλή συμφωνία με την EuroLeague, σεβόμενοι πάντα τις εθνικές ομάδες και τα εγχώρια πρωταθλήματα. Σε μία παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, ο καλύτερος τρόπος για να αναπτυχθείς είναι η ομαδική δουλειά» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της FIBA Europe που φιλοδοξεί να πάει το μπάσκετ ενωμένο ένα βήμα παρακάτω. Αν θα τα καταφέρει θα φανεί πολύ σύντομα…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X