Γκούντγουιν: Πρωταγωνιστικές εμφανίσεις με μικρό χρόνο συμμετοχής

από Γιώργος Γκάτος

Αν υπάρχει ένας παίκτης που προκαλεί θετική εντύπωση τόσο στον κόσμο του ΑΡΗ όσο και γενικά σε όσους ασχολούνται με το Ελληνικό πρωτάθλημα στο σύνολο των πρώτων επτά αγωνιστικών, αυτός είναι ο Τσέβεζ Γκούντγουιν.

Ο “Βεζ” ηγείται της αξιολόγησης των “Κιτρινόμαυρων”, με 124 μονάδες, ενώ δεν υπάρχει κανείς άλλος στον ΑΡΗ με τριψήφιο αριθμό.

Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στο πρωτάθλημα και δεύτερος ριμπάουντερ αυτού. Θραύση κάνει συγκεκριμένα στα επιθετικά ριμπάουντ, όπου ηγείται με 28 (ενώ δεύτερος είναι ο Σανόγκο με 21).

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ σημειώνει 13,1 πόντους και μαζεύει 8,5 ριμπάουντ, σε μόλις 21,8 λεπτά ανά παιχνίδι.

Η εμφάνιση του κόντρα στην Καρδίτσα, λέει πολλά και για τον χαρακτήρα του αθλητή. Ο λόγος είναι τα μόλις 6 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στο Περιστέρι (από τακτική επιλογή του Γιάννη Καστρίτη), κάτι που θα έκανε άλλους rookie να χάσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Ο Αμερικανός σημείωσε 15 πόντους (7/12 δίποντα) και μάζεψε 9 ριμπάουντ (5-4), με δύο ασίστ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο σε 17:25, αφού φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ.

Το παιχνίδι με το Περιστέρι, ήταν και το μοναδικό που δεν έφτασε σε διψήφιο αριθμό, κάτι που έχει κάνει στα υπόλοιπα 6 παιχνίδια.

Οι αριθμοί του:

Προτεινόμενα Άρθρα