Γκούντγουιν στο AllAboutARIS TV: “Αυτό που γίνεται με τον κόσμο, δε το έχω συναντήσει πουθενά” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σέβεζ- όπως ρωτήθηκε και απάντησε αναφορικά με τη προφορά του ονόματος του – Γκούντγουιν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS TV Basketball Edition και παραχώρησε συνέντευξη στους Σταμάτη Μουρελή και Γιώργο Γκάτο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός πως μπορεί να τον θεωρούν rookie αλλά είναι επαγγελματίας εδώ και αρκετά χρόνια, στάθηκε στη μοναδική παρουσία του κόσμου εντός/εκτός έδρας και στο ότι η ομάδα του κερδίζει παρότι κάποιοι αμφισβήτησαν τις δυνατότητες της.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

“Η ομάδα εκτέλεσε το πλάνο της σωστά, χωρίς να διαφοροποιήσει κάτι από αυτό που ειπώθηκε πριν την αναμέτρηση. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως και με τον ΠΑΟΚ αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Σαφέστατα, παρουσιαστήκαμε σωματικά και ψυχικά έτοιμοι. Πήραμε το προβάδισμα, είχαμε τον έλεγχο και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.”

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και τη rookie σεζόν του:

“Είμαι rookie… αλλά αυτό είναι μια ταμπέλα. Είμαι μπασκετμπολίστας, παίζω μπάσκετ όλη μου τη ζωή. Δεν είμαι καθόλου rookie, είμαι… βετεράνος με τα τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ. Νιώθω καλά εδώ. Βγαίνω και παίζω το παιχνίδι μου. Αποδεικνύω κάθε βράδυ ποιος είμαι. Δεν εκπλήσσομαι από την απόδοση μου, ξέρω τι περίμενα από εμένα. Εκπλήσσονται μόνο οι υπόλοιποι”.

Για το αν νιώθει ισχυρός και με αυτοπεποίθηση από την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα:

“Η βάση οπαδών μας είναι μοναδική και διαφορετική απ’ οπουδήποτε έχω αγωνιστεί στη καριέρα μου ή έχω δει στην Ελλάδα. Δεν έχω δει ποτέ τόσους οπαδούς να μετακινούνται κατά γκρουπ για να δουν την ομάδα τους, όπου κι αν παίζει. Δε ταξιδεύουν απλά, οργανώνονται και έρχονται να μας υποστηρίξουν σε κάθε παιχνίδι. Οι οπαδοί που είναι τόσο πιστοί, αφοσιωμένοι, υποστηρικτικοί προς την ομάδα και τον οργανισμό ΑΡΗ, αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Προσπαθώ να βγαίνω και να παίζω όσο καλύτερα και σκληρά μπορώ, για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Βλέπω πόσο θέλουν να κερδίσουμε, βλέπω τα συναισθήματα τους. Νιώθεις πολύ καλά όταν έχεις τέτοια υποστήριξη πίσω σου. Αγαπώ τους οπαδούς μας.”

Παρακολουθήστε ολόκληρη την υπόλοιπη και μακροσκελή συνέντευξη στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Προτεινόμενα Άρθρα