Γκρέμισε τα όνειρα της Βαλένθια για playoffs ο Ερυθρός Αστέρας

από AllAboutARIS

Έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια και διατήρησε ζωντανές -τις λιγοστές ελπίδες που έχει για είσοδο στα playoffs της φετινής Ευρωλίγκας ο Ερυθρός Αστέρας!
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, επικρατώντας 92-73 των Ισπανών και πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, μετά από εκείνη επί της Μπασκόνια την περασμένη εβδομάδα. Έτσι, βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 14-17, πιάνοντας την αποψινή τους αντίπαλο, ενώ συνεχίζουν να κυνηγούν ένα μικρό θαύμα που θα τους δώσει την πρόκριση στα playoffs.

Από την άλλη, η Βαλένθια ηττήθηκε για έκτη φορά στις επτά πιο πρόσφατες αγωνιστικές της διοργάνωσης και πλέον ψάχνει και εκείνη ένα θαύμα , έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας, ούσα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.
Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πετρούσεφ (20π, 7ριμπ.), Ντόμπριτς (16π.), Καμπάτσο (15π, 7 ασίστ) και Βιλντόζα (9π, 7 ασίστ), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Ραντεμπό (14π.), Χάρπερ (12π.) και Τζόουνς (12π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 46-41, 67-60, 92-73

Τα στατιστικά του αγώνα

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X